NikaStaramSie
Zaciekawiona BB
Niestety leki mi się skończyły a lekarz nie przepisał mi kolejnych. Więc teraz czekam...Moim zdaniem błędem było odstawienie tak wcześnie progesteronu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety leki mi się skończyły a lekarz nie przepisał mi kolejnych. Więc teraz czekam...Moim zdaniem błędem było odstawienie tak wcześnie progesteronu
Dzięki wielkie! Juz mi lepiej i tez w nie wierze mooooocno! Ufam, ze są waleczne po rodzicach!Ja będę wierzyła w Twoje kropki dziewczyny zawsze mówią, że nie ilość, a ta odpowiednia komórka jest potrzebna. Tego się trzymajmy!
Przedstawiam wam mojego nowego przyjaciela jeszcze nie wiemy jak będzie mieć na imię był pomysł z kłapouchym ale to tak żebym głowę zajęła czymś innym niż tylko ciągle procedurami
Właśnie nie mogę zdjęcia dodać nie wiem czemu... Ciągle pisze ze format za dużya gdzie on jest?
Do punkcji śmiało możesz brać Q10 a najlepiej UbichinoL, nie mylić z ubichinoneM . Ubichinol jest sporo droższy od Q10, ale jest to forma zredukowana, czyli gotowa do działania, zaraz po przyswojeniu. Szczególnie polecany jest z kobietom z niskim AMH w trakcie stymulacji hormonalnej, aby zwiekszyć produkcję jajeczek.Ja w każdym podejściu jadlam ananasy, za pierwszym razem sie udalo, za drugim nie nie wiem od czego to zależy ale oczywoscie w kolejnym podejściu też będę jeść Jakoś do avocado nie mogę się przekonac a druga sprawa dziewczyny do kiedy brałyście koenzym? Bo zastanawiam się do kiedy mogę go brac... Czy po punkcji również??? Już kiedyś pytałam a nadal nie uzyskałam odpowiedzi
O, bardzo mi miło! To walczymy dalej,Cześć dziewczyny, to ja - ta u której ostatnio padło 10 zarodków, z czego większość w czwartej doby.
Dziś z nastrojem trochę lepiej, będziemy walczyć. Zaciekawiłyscie mnie opcja transferu w 3 dobie.
AnnMaDykes „pamietam Cię” z wątku o insemincacji bo mijaliśmy mniej więcej w tym samym czasie tyle, ze wtedy byłam tylko czytaczką forum.
Super wynik. GratulujęMam juz wynik 78,7☺
To mój 10dpt dwóch 3-dniowych zarodków.
Powiedzcie mi czy to nie za niski wynik? To moja pierwsza pozytywna beta odkąd się staramy tzn od 2014 roku.