reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przedstawiam wam mojego nowego przyjaciela 😍😍 jeszcze nie wiemy jak będzie mieć na imię🙈 był pomysł z kłapouchym ale 🤔🤔🤔 to tak żebym głowę zajęła czymś innym niż tylko ciągle procedurami 🙈

Załączniki

• Screenshot_20210116_175355_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210116_175355_com.android.chrome.jpg
    156,9 KB · Wyświetleń: 87
Cześć dziewczyny, to ja - ta u której ostatnio padło 10 zarodków, z czego większość w czwartej doby.

Dziś z nastrojem trochę lepiej, będziemy walczyć. Zaciekawiłyscie mnie opcja transferu w 3 dobie.

AnnMaDykes „pamietam Cię” z wątku o insemincacji bo mijaliśmy mniej więcej w tym samym czasie:) tyle, ze wtedy byłam tylko czytaczką forum.

Ja w każdym podejściu jadlam ananasy, za pierwszym razem sie udalo, za drugim nie 🤷‍♀️ nie wiem od czego to zależy 🤷‍♀️ ale oczywoscie w kolejnym podejściu też będę jeść 🙈 Jakoś do avocado nie mogę się przekonac 🙈a druga sprawa dziewczyny do kiedy brałyście koenzym? Bo zastanawiam się do kiedy mogę go brac... Czy po punkcji również??? 🤔 Już kiedyś pytałam a nadal nie uzyskałam odpowiedzi 😔😔😔
Do punkcji śmiało możesz brać Q10 a najlepiej UbichinoL, nie mylić z ubichinoneM . Ubichinol jest sporo droższy od Q10, ale jest to forma zredukowana, czyli gotowa do działania, zaraz po przyswojeniu. Szczególnie polecany jest z kobietom z niskim AMH w trakcie stymulacji hormonalnej, aby zwiekszyć produkcję jajeczek.

Cześć dziewczyny, to ja - ta u której ostatnio padło 10 zarodków, z czego większość w czwartej doby.

Dziś z nastrojem trochę lepiej, będziemy walczyć. Zaciekawiłyscie mnie opcja transferu w 3 dobie.

AnnMaDykes „pamietam Cię” z wątku o insemincacji bo mijaliśmy mniej więcej w tym samym czasie:) tyle, ze wtedy byłam tylko czytaczką forum.
O, bardzo mi miło! 😊 To walczymy dalej,
Kochana! 💪🏻 Jak to mówią, w kupie raźniej! 😁

reklama
Do góry