O jejku ciekawe to co napisałaś o tej ciąży pozam że zarodek uciekł sobie w inne miejsce itd ://.. ja też mam kir AA.. wczoraj miałam wlew Z Accofilu bo staramy się jeszcze 2 cykle naturalnie, potem moja pierwszą procedura ) moja Pani dr mi powiedziała że mam się nie martwić bo dużo pacjentek miało te kiry co ja i z obstawa leków się udaje i głową do góry )) ( martwię się ta immunologia wstretną ) oczywiście acofil będę brać jeszcze w brzuch ,ale do tego etapu jeszcze nie doszłam ( czarna magia, coś mówiła że co kilka dni trzeba sprawdzać morfologie przy nim) no i plus steryd , to wszytko troszkę " oszuka" tą naszą immunologie trzymam kciuki za sukces aha mi też wyszło że brakuje mi jakiś " komórek" które maja pomoc w implantacji, nie kojarzę dokładnie jak się to nazywało ale mam więcej tych złych ,niż tych dobrych ( chyba dobrze zrozumiałam )Tak. Określił to tak że zarodek w macicy miał niekorzystne środowisko i jeden z tych który przetrwał pierwszy atak (bo 4 razy beta 0) musiał się ewakuowac tam gdzie nic go nie atakowało.
I tak trafił do jajowodu..
Moje KIR to AA. Żadnego dobrego KIRA same te zle atakujące zarodek [emoji24]
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
[emoji3590] [emoji110] Oby tak było! Trzymam mocno kciuki [emoji110] będzie pięknieJa też swoje ostatnie poronienie naturalnej ciąży miałam równy rok temu... może tak ma być,że równy rok później nam się uda? Trzymam kciuki, A Ty trzymaj za mnie )
bazylia128
Ja mam w tym roku stara - jeszcze ja wykorzystam 5 rok - bo na nastepne swieta jak juz bedziemy w trojke bedzie duza zywa choineczka Od jutra mysle zaczac wszystko powoli rozplanowywac - w sensie pokojowych. Kurcze u mnie o tyle glupio ze kuchnie mam na dole jakos damy radeJeju ale się cieszę że Natalka zdrowiutka! ❤ Co za cudowny post ,liczę na to że po piątkowej wizycie też będę tak tryskać szczęściem
Moja tez ostatnio głowa w dół była
To będą najpiękniejsze święta tez czekam z utęsknieniem ,juz choinki przeglądałam
@klaudiaanita kochana teraz czekam na Twoje badania w piatek @Mirka30 ty chyba tez masz miec niedługo skan?
Taak Tak samo jak @klaudiaanita mam usg w piątek i już się doczekać nie moge tym bardziej że nawet nie znam jeszcze płodu Mam nadzieję że sie dowiem samych dobrych wiadomości tak jak i Ty
Ogromne gratulacjee, bardzo się cieszę że rozwija sie w Tobie silna córeczka
Kolendra29
Hej! Zrobiłam w poniedziałek sikacza - wyszły dwie kreski Dodatkowo zrobiłam bete 150, progesteron 10. Dziś robiłam ponownie i beta 360, progesteron 13
Świetna wiadomość!!!! Gratuluje
Mam takie dość nietypowe pytanie bo...czy któraś z Was zastanawia się nad prowadzeniem pamiętnika ciąży? Lub może już go na Przyznam się, zaczynam się za czymś takim rozglądać ale jest tyle tego że nie wiem który wybrać. Może któraś z Was coś takiego prowadzi i mogłaby podpowiedzieć na co zwrócić uwagę podczas wyboru tego typu pamiętnika?
Będę wdzięczna za pomoc
Będę wdzięczna za pomoc
pauli890
Cudowna Natalia najwspanialszy cud na świecie ogromnie się cieszę że wszystko jest w jak najlepszym porządku i możesz odetcnac spokojnie w oczekiwaniu na swój cud ja za to nie wiem co z tymi moimi wynikami, czy wyjdzie coś więcej ale już po tych widać problem...czesci dziewczyny ja juz po 10:00 bylam po ale musialam swoje odespac U nas wszystko pieknie Natalia jest zdrowa dziewczynką, sredniej wielkosci - ani mała ani duza ale badzo zdrowa Dzisiaj juz 380 gramow, 20 tydzien i 5 dzien Troche mnie w poniedzialek moj ordynator wystraszyl bo jemu wycodzila znowu o prawie tydzien mlodsza ale widocznie zle ja wymierzyl wiec nie ma co sie sugerowac. Dzisiaj wyszlo dokladnieco do dnia zgodnie z transferem Zostala bardzo mocno przebadana, mozg, jakie sploty, przeplywy, serduszko bardzo dlugo, wszystkie narzady anatomicznie, pepowina i jej przeplywy, łozysko, wody owodniowe, stopki ktorymi caly czas mocno machala, szyjka macicy - lekarz nie mial zadnych uwag Natalia ma tez zalozona karte w Gameta hehehehheulożona byla główka w dół i raczka zakrywala buzke, nie chciala sie pokazac, a pozniej zrobila fikołka i sobie siedziala Jest cudowna. Dziewczyny to co sie teraz dzieje to jest dla mnie prawdziwy CUD - lekarz sam ja okreslil jako CUDOWNE DZIECKO - bylo bardzo blisko katastrofy ale pokazala wszystkim jaka jest silna !!!!! Nastepne badanie genetyczne za 9 tygodni w 30 - 31 tygodniu, tymczasem @Evela.6 prosze o wpisanie wizyty u lekarza prowadzacego na 14.12 A teraz juz czekam spokojnie na swieta - za dwa tygodnie ubieram choinke
Nareszcie się doczekałaś kochana zabieraj kropka niech spędzi swoje pierwsze święta Bożego Narodzenia z rodzicamiNo więc, za tydzień w czwartek 26/11 jadę po swojego kropka [emoji3059] teraz to będę dopiero przebierać nogami z niecierpliwości [emoji2956] młody szykuj się-mamuśki naciaga[emoji123][emoji3059][emoji170]
Evela.6
[emoji3590]Cudowna Natalia najwspanialszy cud na świecie [emoji3590][emoji175] ogromnie się cieszę że wszystko jest w jak najlepszym porządku i możesz odetcnac spokojnie w oczekiwaniu na swój cud [emoji175] ja za to nie wiem co z tymi moimi wynikami, czy wyjdzie coś więcej ale już po tych widać problem...
Nareszcie się doczekałaś kochana [emoji122][emoji122] zabieraj kropka niech spędzi swoje pierwsze święta Bożego Narodzenia z rodzicami [emoji110][emoji110][emoji110]
bazylia128
A co wyszlo ci cos w immuno?Cudowna Natalia najwspanialszy cud na świecie ❤ ogromnie się cieszę że wszystko jest w jak najlepszym porządku i możesz odetcnac spokojnie w oczekiwaniu na swój cud ja za to nie wiem co z tymi moimi wynikami, czy wyjdzie coś więcej ale już po tych widać problem...
Nareszcie się doczekałaś kochana zabieraj kropka niech spędzi swoje pierwsze święta Bożego Narodzenia z rodzicami
reklama
bazylia128
Mam takie dość nietypowe pytanie bo...czy któraś z Was zastanawia się nad prowadzeniem pamiętnika ciąży? Lub może już go na Przyznam się, zaczynam się za czymś takim rozglądać ale jest tyle tego że nie wiem który wybrać. Może któraś z Was coś takiego prowadzi i mogłaby podpowiedzieć na co zwrócić uwagę podczas wyboru tego typu pamiętnika?
Będę wdzięczna za pomoc
Książka, pamiętnik ciąży - Galeria zdjęć i obrazów na imgED
Zobacz galerię zdjęć i obrazów: Książka, pamiętnik ciąży - imgED
imged.pl
ja mam to i cos tam sobie wypisuje ale głównie to założyłam soebie taki bardzo fajny skrupulatny zeszyt i sama sobie go prowadze - staram sie zeby byl bardzo kolorowy a to moja specjalność Wklejam wszystkie zdjecia, zapisyje pierwszy np ruchy, wizyty, plany co zbadac, wyniki badan, odczucia, leki, sny, stan fizyczny, troche jadlospisu, leki i wszystko co mi przyjdzie do glowy - po polowie ciąży zrobil sie z tego calkiem fajny pamietnik a przy okazji bardzo przydatny Polecam
Podziel się: