No właśnie... Ja we wtorek mam mieć jakieś hormony to pewnie własnej te. Może te zastrzyki mają swoje zrobić, ale nie rozumiem...Jeszcze 2dc musiałam zrobić badania: estradiolu, progesteronu i lh. Jak dostałam wyniki to dzwoniłam do lekarza czy mogę od 3dc zaczynać brać menopur.
reklama
Margoolcia
Fanka BB :)
To nic złego ani nie koniec świata. Dzięki temu zwiększysz szansę na udany transfer. Gorzej jak by na siłę robili teraz, ty zadowolona a potem po potokach. Szkoda zarodka. Spokojnie poczekaj. Szybko minie.Mnie też lekarz uprzedził, że mogę mieć małą hiperkę.... estradiol prawie 4000 miałam wczoraj.... Już w papiery wpisał, że transfer odroczony
Super! Niech się oswajają z mamąHej dziewczyny, wracam do domu po transferze. Podali mi 2 ostatnie zarodki ( jako że posiadały fragmentacje to zdecydowali ze dają obydwa). Teraz tylko czekać.
Margoolcia
Najgorsze co możesz teraz zrobić to nic nie robić tylko myśleć co się dzieje w macicy. Zajmij się czymś i skup uwagę na innych rzeczach. Swirowanie dziecku nie pomoże. Jesteś dzielna zobacz jak daleko już jesteś. Wszystko się uda. Daj dziecinie spokojnie sobie robić swoje a Ty matka też zajmij się czymś. ,mam pytanie jesli chodzi o werfikacje bo sa 3 która już daje nadzieje .? że małe bąbelki sa ze mną . jestem dzis 2 dzień po zabiegu i co jakiś czas mam skurcz. a nospe biore tak jak mi lekarz przepisał . nawet herbate rumiankowa pije . boje sie ze to zły juz znak
Jagoda1986
Zaciekawiona BB
Dziękuję KochanaZależy co z drugim jajnikiem. Jeśli nic nie zareaguje to z tych 4 pęcherzyków przy dojrzałych już komórkach liczyłabym max 300 jednostek estradiolu per pecherzyk/komórka.I tak,6dc/czy też 6ds to jeszcze wcześnie i estradiol może jak najbardziej być na takim poziomie jak jest u Ciebie
Sprawdzilo.sie, podskoczył
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie..mam 3xLutinus dopochwowo i estrofem ..i tyle ...czy to nie za mało na progesteron? Ja mam wrażenie że mój lekarz jest max pewien co robi i nie chce mu podpowiadać
I ważne pytanie ...dziś wzięłam 3 godziny później Luteinę...a jutro mam transfer o 11:20 ...brać przed transferem? Ogólnie mam brać 9, 15,21 .....boje się nie wziasc ...żeby ten progesteron nie był za niski ..może wcześniej wezmę ?
Pewnie tak, po wynikach lekarz stwierdzi czy możesz zaczynać stymulację.No właśnie... Ja we wtorek mam mieć jakieś hormony to pewnie własnej te. Może te zastrzyki mają swoje zrobić, ale nie rozumiem...
Też tak sobie to tłumaczę. Jeszcze zobaczymy ile jajeczek bedzie A z tego zarodków w poprzednich stymulacjach powstał tylko jeden zarodeczekTo nic złego ani nie koniec świata. Dzięki temu zwiększysz szansę na udany transfer. Gorzej jak by na siłę robili teraz, ty zadowolona a potem po potokach. Szkoda zarodka. Spokojnie poczekaj. Szybko minie.
I oby kliniki mi nie zamknęli przez tego świrusa
Ananasowa93
Normalnie aplikuj przed transferem. Jak masz na 11:20 to zaaplikuj o 8:00 na pewno wszystko się wchłonie a resztki doktor sobie wyczyści przed transferemDziękuję Kochana
Sprawdzilo.sie, podskoczył
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie..mam 3xLutinus dopochwowo i estrofem ..i tyle ...czy to nie za mało na progesteron? Ja mam wrażenie że mój lekarz jest max pewien co robi i nie chce mu podpowiadać
I ważne pytanie ...dziś wzięłam 3 godziny później Luteinę...a jutro mam transfer o 11:20 ...brać przed transferem? Ogólnie mam brać 9, 15,21 .....boje się nie wziasc ...żeby ten progesteron nie był za niski ..może wcześniej wezmę ?
Evela.6
Hej dziewczyny, wracam do domu po transferze. Podali mi 2 ostatnie zarodki ( jako że posiadały fragmentacje to zdecydowali ze dają obydwa). Teraz tylko czekać.
Ogromne kciuki za kropki ! nies sie rozgoszcza wygodnie
reklama
Ania.Wiosenka
Weryfikacja bety w 8dpt powinna dać już ostateczny wynik czy coś sie zadziało czy nie, skurcze bóle, wszystko normalne po transferze, czasami nawet to dobry znak.mam pytanie jesli chodzi o werfikacje bo sa 3 która już daje nadzieje .? że małe bąbelki sa ze mną . jestem dzis 2 dzień po zabiegu i co jakiś czas mam skurcz. a nospe biore tak jak mi lekarz przepisał . nawet herbate rumiankowa pije . boje sie ze to zły juz znak
Podziel się: