reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki mam pytanie. Mój mąż ma skierowanie na badanie fragmentacji i ma termin badania na czwartek. Wiem że okres abstynencji musi wynosić 2-5 dni ale jeśli ten okres jest dłuższy?!? Wynosi ponad tydzień. Lepiej przełożyć badanie?
tak. musi być w tym zakresie dni. najlepiej jak się wstrzelisz po środku.

reklama
Już prenatalne! ale szybko zleciało :) cieszę się, że za Maluszkiem wszystko dobrze, to musiały być wspaniałe widoki 🥰 u mnie po tych krwawieniach się uspokoiło na szczęście, pracuję normalnie, ale od początku tej pandemii mam pracę z domu i jest ok, poza tym w pracy też nie chcę żeby o czymkolwiek wiedzieli, bo teraz będą rozstrzygać się losy dalszych umów, a u mnie to poplątane :/ tyle lat pracowałam na umowę na czas nieokreślony, ale ciąży nie było 🤷‍♀️ teraz czekam na wizytę, mam nadzieję, że z moim Kropkiem wszystko dobrze, ale oczywiście nerwy są
Rozumiem, że się denerwujesz. Trzymam kciuki za Kropka✊🏻☺️ dziecko najważniejsze, ale wiem, że umowa na czas nieokreślony zapewniła by Ci więcej spokoju. Mi się udało, dostałam w tamtym roku. Jest chociaż nadzieja, że coś się zmieni z tymi umowami w najbliższym czasie?

reklama
Do góry