reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ma

Mam powtorzyć krzywa
No to z takim czymś się nie spotkałam. A bierzesz jakieś leki? Bo ja np biorę glucophage i mi moja endrykrynolog mówiła że żeby powtórzyć to trzeba by na 2 tygodnie leki odstawić i wówczas wynik wyjdzie miarodajny. A ze jestem w trakcie starań to ryzykowne by organizm się rozlegurowal i kazała tylko na czczo glukoze i insulinę.

Cieszę się, że już lepiej się czujesz 😘😘😘

Ja tez🙂ale wczoraj było strasznie. Myślę sobie że może to przez to znieczulenie ogólne. Ja nie mogę że względu na alergię stosować niczego piątego na oleju sojowym A z reguły takie są znieczulenia więc anestezjolog zaproponował coś innego. Budząc się miałam wrażenie że się całą trzęsę A w rzeczywistości tak nie było. I od momentu wybudzania bardzo bolał mnie brzuch. Tak bardzo że aż płakałam. Inne dziewczyny normalnie reagowaly, tylko u mnie tak źle bylo 😔

Hej kochane jestem już po wizycie[emoji4] jajniki ok więc w tym cyklu będę mieć kriotransfer podchodzę na naturalnej owulacji. Pochodzę sobie do mojego doktorka na monitoring i w odpowiednim momencie mam zadzwonić do kliniki żeby szykowali mojego zarodeczka do pobudki i od owu po 5 dniach będę miała podany[emoji16] zarodki z tego co mi powiedzieli mam ładne więc napewno będą walczyć żeby zostać z mamusia[emoji7]

Hej kochane jestem już po wizycie[emoji4] jajniki ok więc w tym cyklu będę mieć kriotransfer podchodzę na naturalnej owulacji. Pochodzę sobie do mojego doktorka na monitoring i w odpowiednim momencie mam zadzwonić do kliniki żeby szykowali mojego zarodeczka do pobudki i od owu po 5 dniach będę miała podany[emoji16] zarodki z tego co mi powiedzieli mam ładne więc napewno będą walczyć żeby zostać z mamusia[emoji7]
Super cieszę się bardzo🥰

No to z takim czymś się nie spotkałam. A bierzesz jakieś leki? Bo ja np biorę glucophage i mi moja endrykrynolog mówiła że żeby powtórzyć to trzeba by na 2 tygodnie leki odstawić i wówczas wynik wyjdzie miarodajny. A ze jestem w trakcie starań to ryzykowne by organizm się rozlegurowal i kazała tylko na czczo glukoze i insulinę.
No właśnie wyniki w czerwcu miałam super. Na nic nie choruje.i mam takie wrażenie ze poprostu przepisał mi te badania co mu sie zaznaczylo. Bo wczesniej też tak robił. Przepisał meżowi dwa razy te same badania bez patrzenia co ma q systemie

reklama
Do góry