Całą krzywaSamą glukozę i insulinę na czczo czy całą krzywą?
reklama
No to z takim czymś się nie spotkałam. A bierzesz jakieś leki? Bo ja np biorę glucophage i mi moja endrykrynolog mówiła że żeby powtórzyć to trzeba by na 2 tygodnie leki odstawić i wówczas wynik wyjdzie miarodajny. A ze jestem w trakcie starań to ryzykowne by organizm się rozlegurowal i kazała tylko na czczo glukoze i insulinę.Ma
Mam powtorzyć krzywa
Martaem1983
Fanka BB :)
Dziewczyny,
Dzisiaj już jest dobrze. Nic mnie nie boli, tylko lekko plamię.
Czekamy na wyniki badań i za 4 tyg wizyta u lekarza
Cieszę się, że już lepiej się czujeszDziewczyny,
Martaem1983
Cieszę się, że już lepiej się czujesz
Ja tezale wczoraj było strasznie. Myślę sobie że może to przez to znieczulenie ogólne. Ja nie mogę że względu na alergię stosować niczego piątego na oleju sojowym A z reguły takie są znieczulenia więc anestezjolog zaproponował coś innego. Budząc się miałam wrażenie że się całą trzęsę A w rzeczywistości tak nie było. I od momentu wybudzania bardzo bolał mnie brzuch. Tak bardzo że aż płakałam. Inne dziewczyny normalnie reagowaly, tylko u mnie tak źle bylo
kolor nadzieji
Hej kochane jestem już po wizycie[emoji4] jajniki ok więc w tym cyklu będę mieć kriotransfer podchodzę na naturalnej owulacji. Pochodzę sobie do mojego doktorka na monitoring i w odpowiednim momencie mam zadzwonić do kliniki żeby szykowali mojego zarodeczka do pobudki i od owu po 5 dniach będę miała podany[emoji16] zarodki z tego co mi powiedzieli mam ładne więc napewno będą walczyć żeby zostać z mamusia[emoji7]
Super cieszę się bardzoHej kochane jestem już po wizycie[emoji4] jajniki ok więc w tym cyklu będę mieć kriotransfer podchodzę na naturalnej owulacji. Pochodzę sobie do mojego doktorka na monitoring i w odpowiednim momencie mam zadzwonić do kliniki żeby szykowali mojego zarodeczka do pobudki i od owu po 5 dniach będę miała podany[emoji16] zarodki z tego co mi powiedzieli mam ładne więc napewno będą walczyć żeby zostać z mamusia[emoji7]
No właśnie wyniki w czerwcu miałam super. Na nic nie choruje.i mam takie wrażenie ze poprostu przepisał mi te badania co mu sie zaznaczylo. Bo wczesniej też tak robił. Przepisał meżowi dwa razy te same badania bez patrzenia co ma q systemieNo to z takim czymś się nie spotkałam. A bierzesz jakieś leki? Bo ja np biorę glucophage i mi moja endrykrynolog mówiła że żeby powtórzyć to trzeba by na 2 tygodnie leki odstawić i wówczas wynik wyjdzie miarodajny. A ze jestem w trakcie starań to ryzykowne by organizm się rozlegurowal i kazała tylko na czczo glukoze i insulinę.
@Mirka30 jak bedziesz potrzebować to mogę ci dac pudelko luteiny . Mam zapasy wiec sie podzielę
Oo super, dziękuję kochana.. Zapytam w klinice, jak mi nie dadzą to się odezwę
reklama
To jest po prostu przerażająceNo właśnie wyniki w czerwcu miałam super. Na nic nie choruje.i mam takie wrażenie ze poprostu przepisał mi te badania co mu sie zaznaczylo. Bo wczesniej też tak robił. Przepisał meżowi dwa razy te same badania bez patrzenia co ma q systemie
Podziel się: