9dpt wciąż nie mogę uwierzyć, płaczę ze szczęścia, że doszliśmy tak daleko i ogromnie się boję, że to jeszcze za wcześnie na jakąkolwiek radość, że ta bajka przecież zaraz może się skończyć...Który to dzień po transferze ?
reklama
Olgaocz
Zaciekawiona BB
Mialam tak samo bol jak na okres ale po tygodniu przeszło. Mi się nie udało! Ale za Ciebie trzymam kciuki bedzie dobrzeDziewczyny melduję dziś 3 dpt. Nic się ze mną nie dzieje czasem trochę brzuch boli jak na okres. Betę postanowiłam zrobić w piątek to będzie 7dpt. Wytrzymam mam nadzieję, weekend mi szybko zleciał a do następnego poniedziałku nie chce czekać.
Niby bóle na okres zwiastują sukces:-) ale to jak zwykle ile osób tyle teorii.Mialam tak samo bol jak na okres ale po tygodniu przeszło. Mi się nie udało! Ale za Ciebie trzymam kciuki bedzie dobrze
Margoolcia
Fanka BB :)
Będzie dobrze. Ja też aktualnie nic nie czuję. A my z tego samego dnia transfery mamy będzie dobrze.Dziewczyny jutro wizyta, drugie usg. Jak nie dostanę zawału przed to będzie dobrze bo od tygodnia ustały mi wszystkie objawy Z drugiej strony gdyby padly teraz 2 babelki a były juz serduszka to nie wiem co mam w tej immunologii ze dwa poszły...to będzie 8 tydzien.
Margoolcia
Nie pozwalaj lękom odebrać radość. Przecież wszystko się może skończyć.... Nawet życie ... Niespodziewanie i w każdej chwil. Szkoda więc czasu na lęki. Raduj się bo zaszłas tak daleko. Innej drogi do marzenia nie ma. Krok po kroku przez nią przyjdziesz. Odwagi9dpt wciąż nie mogę uwierzyć, płaczę ze szczęścia, że doszliśmy tak daleko i ogromnie się boję, że to jeszcze za wcześnie na jakąkolwiek radość, że ta bajka przecież zaraz może się skończyć...
Waleczna36
Mialam tak samo bol jak na okres ale po tygodniu przeszło. Mi się nie udało! Ale za Ciebie trzymam kciuki bedzie dobrze
Przukro mi kochana
Rozumiem że dostałaś miesiączkę i do usg nie dotrwalas ??
Dziękuję Ci za te słowaNie pozwalaj lękom odebrać radość. Przecież wszystko się może skończyć.... Nawet życie ... Niespodziewanie i w każdej chwil. Szkoda więc czasu na lęki. Raduj się bo zaszłas tak daleko. Innej drogi do marzenia nie ma. Krok po kroku przez nią przyjdziesz. Odwagi
Olgaocz
Zaciekawiona BB
Nie dostalam miesiavzki niestety. 1 sierpnia transfer 10 beta ujemna dzis beta ujemna i 22 wizyta u lekarza i usgPrzukro mi kochana
Rozumiem że dostałaś miesiączkę i do usg nie dotrwalas ??
Mój M dostawał końskie dawki suplementów, tylko wszystko łykał oddzielnie, nie żaden kompleks witamin... Było widać poprawę co do ilości, ale miał słabe HBA więc przestaliśmy się łudzić, że naturalnie się uda... Załączam zalecenia co miał brać...Dzięki Kochana tak zrobię! W sobotę mam wizytę podpisuje sobie pytania i o wszystko się wypytam. Powiedz mi a wiesz może jak mogę pomóc mojeju M jakieś witaminy suplementy z jego badan wynika ze ma oliigosperię ciężką!
reklama
Olgaocz
Zaciekawiona BB
Dziękuję bardzoMój M dostawał końskie dawki suplementów, tylko wszystko łykał oddzielnie, nie żaden kompleks witamin... Było widać poprawę co do ilości, ale miał słabe HBA więc przestaliśmy się łudzić, że naturalnie się uda... Załączam zalecenia co miał brać...Zobacz załącznik 1164236
Podziel się: