Riddikulus
Fanka BB :)
A ja już wariuje na maxa. Wynik miał być między 12 a 13 a jest 14 a wyników dalej nie ma...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leki odstawiłam dzis. 11 dnia robiłam badanie wiec niestety sie nie udało.Przykro mi ile dni po transferze robiłaś badanie? Jeśli jesteś na progesteronie to okresu raczej nie będziesz miała póki nie odstawisz
Okres powinien zacząć się do 4 dni po dostawieniu progesteronu. Taką mam informację od lekarza i u mnie to się zawsze sprawdzało.Leki odstawiłam dzis. 11 dnia robiłam badanie wiec niestety sie nie udało.
Tak czy owak czeka mnie 2ga próbaOkres powinien zacząć się do 4 dni po dostawieniu progesteronu. Taką mam informację od lekarza i u mnie to się zawsze sprawdzało.
Nie mam pojecia czemu nie wolno... Dostałam długą listę co robić, a czego nie... No wiesz dieta wysokobiałkowa, pić 2 litry wody dziennie, nie pić kofeiny i nie jeść ostrych rzeczy itp. Staram się do tego stosować...Ani objawy ani ich brak raczej nic nie znaczą, niestety nic się tak nie dłuży jak te dni do bety a o tym ostrym to nigdy nic nie słyszałam, czemu nie wolno? już niedługo
No nie pracuję z chęcią porobiłabym coś w domu, ale nadal główkuję co mi wolno, a co nie... Jak się nie uda to będę się obwiniać, że mogłam się powstrzymać te kilka dni...A nie pracujesz? Może masz za dużo wolnego czasu bo to z tego co widzę nikomu nie służy.
To już serduszko będzie na pewnoOjaa, a ja się pomyliłam... U mnie e wczoraj był 22 dpt a nie 23 Czyli mimo wszystko jest dobrze Jak ja będę miała usg to będzie u mnie 35 dzień, czyli musi się chyba już coś wtedy dziać ❤
To już serduszko będzie na pewno
Ja też na pierwszym usg byłam na serduszkowej wizycie, ciężko wytrzymać ale później zobaczysz jaka ulga
Ale co niby może się stać jak coś normalnego będziesz robiła. Leżenie wcale nie pomaga. Prowadź normalną aktywność w domu, przynajmniej macica będzie ukrwiona. Zalecenia typu dużo wody , białka to są po punkcji lub przy hiperstymulacji.No nie pracuję z chęcią porobiłabym coś w domu, ale nadal główkuję co mi wolno, a co nie... Jak się nie uda to będę się obwiniać, że mogłam się powstrzymać te kilka dni...
Z encotronem się nie zgodzę, mi niszczył endometrium i nie mogłam z nim podchodzić do transferuto pieknie z zarodkami wyszlo. trzymam mega kciukasy - teraz tylko relaks. z glowa musi byc w porzadku, to wazne. aacrd musowo brac kazdy i 75 w zueplnosci styknie.... a jesli encortonu nie masz to kup i tez bierz.