reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

2 transfer. A miałaś badane tsh? Ja nie mam problemów z tarczyca ale w trakcie stymulacji podskpczylo do 2.89 i natychmiast dostałam leki na obniżenie. Tsh powtarzam co tydzień bo lubi skakać w górę niestety. Idealne to poniżej 1.5
Badalam tsh w poniedziałek i bylo 1.25 wiec dobre. Czekam teraz na bete jak bedzie dobrze to powtorze w poniedziałek

reklama
Noooooo,dzisiaj znowu bedzie szampon🥂🍾🥂
Jeszcze nic nie otwieraj, bo przede mną daleka droga... Ale tak. Brno na pewno. Dzisiaj dostałam też odpowiedź z invim. ed Poznań... Dużo droższa oferta... A i wiek dawczyń wyższy, więc słabiej niż w Brnie... Jak bym chciała mieć komórki 35letnie to bym się sama stymulowała, bo co to te 4 lata roznicy😉

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

31.07. - BETA @Czarna1985 ✊ ✊ ✊
31.07. - BETA @klaudiaanita ✊✊✊
31.07. - wizyta u genetyka @Pchełka216
01.08. - wizyta w klinice @Riddikulus
27.08. - wizyta w klinice @Camilleka
04.09. - początek stymulacji @Evela.6

2020-08-20 sandra777.12 - termin porodu ❤
2020-08-10 Dakita30 - termin porodu ❤
2020-08-25 candy - termin porodu ❤
2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Czarna1985 @klaudiaanita ogromne ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊ za Wasze bety!! Czarna niech beta pięknie rośnie ❤❤❤ Klaudiaanita niech to będzie Twój wymarzony naturalny cud ❤❤❤

@Pchełka216 trzymamy ✊✊✊✊✊✊✊ za wizytę u genetyka, daj znać jak było 😘

I ✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺
Proszę o dopisanie ;) 03.08. - punkcja

reklama
Smarkam to i tak się wszyscy boją 😄
Ja już po 🙈 @Czarna1985 to czekamy ,to będzie piękny początek weekendu✊
Kurcze u mnie nie zaczął sie dobrze😭 wszyscy weterynarze u nas pozamykami😡dopiero w poniedziałek najszybciej a ja musze mojemu shogunkowi podbic paszport zeby jechac. Wiec wszystko musze przestawic a na dodatek moj tata sie zle czuje i moja mama nie jedzie z nami😭

Do góry