reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@bazylia128[/USER] ma prawo się bać a nawet panikować. Dziewczyny wzrost bety na tych początkowych etapach 66% jak piszą w kalkulatorach to nie wróży dobrze..... owszem bywają takie bety, ale tutaj na forum to jednak rzadkość. U naszego Bazyliszka kuwa nic nie wiadomo, przyrosty są 90% i zgłupiałam....można wykończyć się psychicznie ....bo nadal w zasadzie nic nie wiadomo.

@bazylia128 Ty moja kochana, ja wiem że juz sie poddałaś i przeżywasz straszne chwile. Nie wiem jak Cię wesprzeć😞. Na tych zasranych przyrostach się nie znam więc nic mądrego nie napiszę. Ale wiem, że Twoje obawy nie wzięły sie z nikąd😢 Ja głupia i tak będę czekać na info od Ciebie w sobotę❤

Ja też uważam, że ona żadnych głupot nie wypisuje, tyle przeszła więc raczej wie o czym mówi 😞 Moja największa beta w całym życiu 31 więc co ja kuwa wiem o przyrostach - nic.
Tylko ja jeszcze jestem naiwna bo nie mogę uwierzyć, że tak to sie znowu skończy😞[/USER]

reklama
Do góry