Kochana ale rosnieMoja beta dzisiaj 482,4 wczesniej byla 250, w sobote ma juz naszczescie USG bo dluzej tego nie wytzrmam - nie wyglada to dobrze przyrosty co dwa dni niby takie same ale rzedu 90% tylko...
reklama
Super! Trzymam kciuki!Dziewczyny mam wynik 46.94
Jaale ja jestem zielona i sluchalam sie zawsze lekarzyKto nigdy nie zmodyfikował dawki leków, niech pierwszy rzuci kamieniemczy jakoś tak
Martaem1983
Fanka BB :)
Wynik jest prawidłowy za 48 H powinien być:46,94x1,66trzymam kciukiDziewczyny mam wynik 46.94
Martaem1983
Pierogi[emoji16][emoji16][emoji16]
E tam 5 dych. Chcę pierogi i ciasto marchewkowe [emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]
motylek24
@bazylia128[/USER] ma prawo się bać a nawet panikować. Dziewczyny wzrost bety na tych początkowych etapach 66% jak piszą w kalkulatorach to nie wróży dobrze..... owszem bywają takie bety, ale tutaj na forum to jednak rzadkość. U naszego Bazyliszka kuwa nic nie wiadomo, przyrosty są 90% i zgłupiałam....można wykończyć się psychicznie ....bo nadal w zasadzie nic nie wiadomo.
A co się dzieje z biedną @Tysiek777 ? Odezwij się
Netiaskitchen
I obyś nie musiała zmieniać nastawienia znaczy niech się szybko udaJa☺ale ja jestem zielona i sluchalam sie zawsze lekarzy
@bazylia128 Ty moja kochana, ja wiem że juz sie poddałaś i przeżywasz straszne chwile. Nie wiem jak Cię wesprzeć. Na tych zasranych przyrostach się nie znam więc nic mądrego nie napiszę. Ale wiem, że Twoje obawy nie wzięły sie z nikąd Ja głupia i tak będę czekać na info od Ciebie w sobotę❤
Ja też uważam, że ona żadnych głupot nie wypisuje, tyle przeszła więc raczej wie o czym mówi Moja największa beta w całym życiu 31 więc co ja kuwa wiem o przyrostach - nic.
Tylko ja jeszcze jestem naiwna bo nie mogę uwierzyć, że tak to sie znowu skończy[/USER]
reklama
Gonia0605
A moją niedojrzałą komórkę od razu spisali na stratySuper! Trzymam kciuki!
Podziel się: