reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie, stwierdziliśmy z mężem, że będziemy robić jakieś platne badania jakby na tych coś wyszło nie tak. Ale skoro zawsze na USG wszystko ok, wszystkie moje wyniki ok, i teraz wyniki tych badań też ok to lepiej odłożyć pieniądze na wózek albo remont pokoju [emoji5]
Wg mnie bardzo słusznie. Jeśli pappa pokazuje, że jest ok to wg mnie można sobie darować wolne płodowe dna, bo to masa kasy, która właśnie można przeznaczyć na wyprawke.
Co innego jakby wyszło coś niepokojącego.
No i zapraszamy na wątek ciężarówek [emoji16]

nie znam takiej strony, wieczorem popatrze ;) biustonoszy mam sporo i sporotowe i eleganckie i od seksi kompletow ;) tylko w majtach mam ostatnio ubytek 🤭 😅 😅
Kupić fajne majty to dla mnie jakaś abstrakcja 🙄. Mi wiecznie coś nie pasuje, a to w tyłek włażą, a to dzielą poślad na pół... Nienawidzę kupować gaci

Dziewczynki Kochane dzwoniła właśnie pani genetyk, z maluszkiem wszystko dobrze i wyniki są bardzo super i się nie ma do czego przyczepić [emoji7][emoji7][emoji7] kolejne USG w 22tc [emoji7][emoji7] dziękuję Wam za wsparcie i każde dobre słowo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Super[emoji3]

Kupić fajne majty to dla mnie jakaś abstrakcja 🙄. Mi wiecznie coś nie pasuje, a to w tyłek włażą, a to dzielą poślad na pół... Nienawidzę kupować gaci
hahahha ja tez mam wielki tylek. Tzn jakby druga czesc tulowia wieksza od gornej ;) Tyleek nie tyle co szeroki jak taki wystający ;) I juz najbardziej czego nie znosze to jak cos wchodzi pomiedzy ;) albo jak musze co chwile podciagac bo nie trafilam z rozmiarem i spadaja ze spodniami ;) Nie wiem czy powinnam sie przyznac ale nie potrafie spac bez majtek 🤭 czy pizamka czy koszula, majtki zawsze musza byc ;)

reklama
Do góry