Tasza
Fanka BB :)
Tak odbije, już się zbiera a była totalna mizerota[emoji3]A ta komarzyca odbije? Fajne te geranium, ma śliczne liście [emoji2]. Ja nic nie kupiłam w tym Brico, sam syf i zdechlaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak odbije, już się zbiera a była totalna mizerota[emoji3]A ta komarzyca odbije? Fajne te geranium, ma śliczne liście [emoji2]. Ja nic nie kupiłam w tym Brico, sam syf i zdechlaki
Ktory to będzie dpt? Miałaś transferowaną blastkę?Ale nie wiem czy to nie zawczesnie
No to super ze się udałoJejjjkuuuuuu ale zamieszania z ta moja wizyta u Pasniczka Dzwonili do mnie z APC ja nie odebralam bo bylam pod prysznicem i oddzwonilam. W miedzyczasie tez nasza @Tasza do nich zadzwonila i powiedzieli jej ze juz jestem w systemie. Ta do mnie dzwoni i prosze pani no takiego zamieszania z jedna wizyta jeszcze nie bylo Najpierw dzwoni jedna pani, pisze maile do kierownika, potem rozmawiam z druga pania a potem jeszcze z trzecia i wszystko na jedno nazwisko A ja ze tak to moja siostra - @Netiaskitchen a ona do mnie prosze pani prosze ze mna rozmawiac jak powazna kobieta, podaja sie panie za siostry, kuzynki a tak naprawde jestescie wcale nie spokrewnione tylko kontaktujecie sie miedzy soba na jaki czatach i ona myslala pewnie ze ja bede z nia w jakies dyskusje wchodzic a ja dalej grzecznie slucham i grzecznie jej odpowiadalam to tez juz pozniej innaczej sie rozmowa potoczyla No koniec pozyczylysmy sobie milego dnia ja ja pozdrowilam i okazala sie byc calkiem mila Tkaze dziekuje dziewczyny jestescie WIELKIE KOCHAM WAS bo jakims cudem tylko na tyle pacjentek rezerwowych wpisaly mnie na liste rezerwowych i wizyta ma sie odbyc po 15 maja Mi to psuje - tak dlugo juz czekalam ze te dwa tygodnie nie robia roznicy Zpwenila ze napewno beda do mnie dwonic i napewno wizyta sie odbedzie No ale widocznie w naszym przypadku tak trzeba robic gdzie cie wyrzuca przez drzwi to wchodzic oknami
Jejjjkuuuuuu ale zamieszania z ta moja wizyta u Pasniczka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dzwonili do mnie z APC ja nie odebralam bo bylam pod prysznicem i oddzwonilam. W miedzyczasie tez nasza @Tasza do nich zadzwonila i powiedzieli jej ze juz jestem w systemie. Ta do mnie dzwoni i prosze pani no takiego zamieszania z jedna wizyta jeszcze nie bylo [emoji38][emoji38][emoji38] Najpierw dzwoni jedna pani, pisze maile do kierownika, potem rozmawiam z druga pania a potem jeszcze z trzecia i wszystko na jedno nazwisko A ja ze tak to moja siostra - @Netiaskitchen a ona do mnie prosze pani prosze ze mna rozmawiac jak powazna kobieta, podaja sie panie za siostry, kuzynki a tak naprawde jestescie wcale nie spokrewnione tylko kontaktujecie sie miedzy soba na jaki czatach [emoji23][emoji23][emoji23] i ona myslala pewnie ze ja bede z nia w jakies dyskusje wchodzic a ja dalej grzecznie slucham i grzecznie jej odpowiadalam to tez juz pozniej innaczej sie rozmowa potoczyla No koniec pozyczylysmy sobie milego dnia ja ja pozdrowilam i okazala sie byc calkiem mila Tkaze dziekuje dziewczyny jestescie WIELKIE KOCHAM WAS bo jakims cudem tylko na tyle pacjentek rezerwowych wpisaly mnie na liste rezerwowych i wizyta ma sie odbyc po 15 maja [emoji106][emoji106][emoji106] Mi to psuje - tak dlugo juz czekalam ze te dwa tygodnie nie robia roznicy Zpwenila ze napewno beda do mnie dwonic i napewno wizyta sie odbedzie No ale widocznie w naszym przypadku tak trzeba robic gdzie cie wyrzuca przez drzwi to wchodzic oknami
Tak mialamKtory to będzie dpt? Miałaś transferowaną blastkę?
No teraz to tylko opcja zamówienia w dostawie, bo przeciez wszystkie knajpy zamkniete. Ale i tak dobrze że jest taka opcja, bo nie chciałoby mi się robić [emoji4]
W poniedziałek miałam podana to myślę że może w poniedziałek test zrobić? Co mysliszKtory to będzie dpt? Miałaś transferowaną blastkę?
to chyba bedzie 5dpt? No to za wcześnie. Już chyba lepiej zaczekać do poniedziałku. Co myślisz?Tak mialam
Zdecydowanie tak7dpt powinno byc już jasne. Będę trzymać kciukiW poniedziałek miałam podana to myślę że może w poniedziałek test zrobić? Co myslisz
Ja Jak coś to piszHej. Dziewczyny mam pytanie, czy u którejś z Was był przypadek że u męża stwierdzono azoospermie ale udało się pobrać jakieś plemniki z jąder bądź badania się polepszyły?