reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jejjjkuuuuuu ale zamieszania z ta moja wizyta u Pasniczka :o:o:o😂😂😂😂😂 Dzwonili do mnie z APC ja nie odebralam bo bylam pod prysznicem i oddzwonilam. W miedzyczasie tez nasza @Tasza do nich zadzwonila i powiedzieli jej ze juz jestem w systemie. Ta do mnie dzwoni i prosze pani no takiego zamieszania z jedna wizyta jeszcze nie bylo 😆😆😆 Najpierw dzwoni jedna pani, pisze maile do kierownika, potem rozmawiam z druga pania a potem jeszcze z trzecia i wszystko na jedno nazwisko ;) A ja ze tak to moja siostra - @Netiaskitchen ;););) a ona do mnie prosze pani prosze ze mna rozmawiac jak powazna kobieta, podaja sie panie za siostry, kuzynki a tak naprawde jestescie wcale nie spokrewnione tylko kontaktujecie sie miedzy soba na jaki czatach 😂😂😂i ona myslala pewnie ze ja bede z nia w jakies dyskusje wchodzic a ja dalej grzecznie slucham i grzecznie jej odpowiadalam to tez juz pozniej innaczej sie rozmowa potoczyla ;) No koniec pozyczylysmy sobie milego dnia ja ja pozdrowilam i okazala sie byc calkiem mila ;) Tkaze dziekuje dziewczyny jestescie WIELKIE KOCHAM WAS bo jakims cudem tylko na tyle pacjentek rezerwowych wpisaly mnie na liste rezerwowych i wizyta ma sie odbyc po 15 maja 👍👍👍 Mi to psuje - tak dlugo juz czekalam ze te dwa tygodnie nie robia roznicy ;) Zpwenila ze napewno beda do mnie dwonic i napewno wizyta sie odbedzie ;) No ale widocznie w naszym przypadku tak trzeba robic gdzie cie wyrzuca przez drzwi to wchodzic oknami ;)
No to super ze się udało😊😊😊

Najważniejsze że sukces.
Jejjjkuuuuuu ale zamieszania z ta moja wizyta u Pasniczka :o:o:o[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dzwonili do mnie z APC ja nie odebralam bo bylam pod prysznicem i oddzwonilam. W miedzyczasie tez nasza @Tasza do nich zadzwonila i powiedzieli jej ze juz jestem w systemie. Ta do mnie dzwoni i prosze pani no takiego zamieszania z jedna wizyta jeszcze nie bylo [emoji38][emoji38][emoji38] Najpierw dzwoni jedna pani, pisze maile do kierownika, potem rozmawiam z druga pania a potem jeszcze z trzecia i wszystko na jedno nazwisko ;) A ja ze tak to moja siostra - @Netiaskitchen ;););) a ona do mnie prosze pani prosze ze mna rozmawiac jak powazna kobieta, podaja sie panie za siostry, kuzynki a tak naprawde jestescie wcale nie spokrewnione tylko kontaktujecie sie miedzy soba na jaki czatach [emoji23][emoji23][emoji23] i ona myslala pewnie ze ja bede z nia w jakies dyskusje wchodzic a ja dalej grzecznie slucham i grzecznie jej odpowiadalam to tez juz pozniej innaczej sie rozmowa potoczyla ;) No koniec pozyczylysmy sobie milego dnia ja ja pozdrowilam i okazala sie byc calkiem mila ;) Tkaze dziekuje dziewczyny jestescie WIELKIE KOCHAM WAS bo jakims cudem tylko na tyle pacjentek rezerwowych wpisaly mnie na liste rezerwowych i wizyta ma sie odbyc po 15 maja [emoji106][emoji106][emoji106] Mi to psuje - tak dlugo juz czekalam ze te dwa tygodnie nie robia roznicy ;) Zpwenila ze napewno beda do mnie dwonic i napewno wizyta sie odbedzie ;) No ale widocznie w naszym przypadku tak trzeba robic gdzie cie wyrzuca przez drzwi to wchodzic oknami ;)

reklama
Do góry