reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moj mąż tez dziś sobie kupił whisky i mi ... karton wina, bo mówi ze nie będzie chodził po butelce kupował 😂😂😂 jakoś mi się głupio zrobiło 😁😁😁
On popija, ja dziś spokojnie 😂
No to dobrze ze kupil zapas odrazu. Musimy ograniczac wyjścia 😂
My właśnie ogladamy Pretty woman. Kocham ten film❤❤❤

reklama
Dziewczynki wszystkiego najlepszego w te Święta 🥰 przede wszystkim ZDROWIA i spokoju i miłości i radości 😍😍😍 ja właśnie kończę jogę płodności i zaraz zasiadam z mężem i mamusia do stołu- już jestem mega głodna :) u nas żurek na śniadanko, pascha wielkanocna ( pierwszy raz robiłam wiec zobaczymy co to za cudo ;), jajeczka oczywiście, sos tatarski, dwie sałatki śledziowe, chrzan z jajeczkami, faszerowane jajka z pieczarkami...i serniko- orzechowiec 😋😋😋😋 Smacznego kochane dziewczynki 🥰🥰🥰

Dziewczyny! Życzenia dla Was i Waszych najbliższych z ktorymi te święta spedzacie:) są napewno one inne niz wszystkie ale niech ta ich inność przemieni się w wyjątkowość dzięki atmosferze miedzy Wami. Życzę świąt pełnych uśmiechu, zrozumienia:) zdrowie niech Was nie opuszcza i dobry humor. I zycze nam wszystkim zeby ta pandemia odeszla jak najszybciej a wszystko wróciło do normalnosci:)
My tez spedzamy we dwójkę, rodzice i tesciowie daleko.
Ja dzis przyodzieje cos innego niz dres😛 zaraz wstajemy. Buziakiii☺☺☺

Pod słońce, bo nie mam jak inaczej. Najlepszego dla Was[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
20200412_090146.jpeg

Zdrowych Świąt Dziewczyny[emoji214][emoji212][emoji213] Mimo panującej sytuacji życzę Wam przede wszystkim spokoj i zadumy. Oby ten czas w nas wszystkich obudził nowe siły i nadzieje na lepsze jutro [emoji8]
Ja już skończyłam swoje kuchenne rewolucje, bardzo skromnie , skromniej niż planowałam bo zostałam na Święta z kotem i [emoji173] w brzuszku. Mąż pojechał do pracy..
I na zakończenie moich rewolucji.. wylałam polewę czekoladową na sernikomakowca, posypałam go migdałami i dumnie wstawiłam do lodówki.. po chwili otwieralam lodówkę,żeby wyciągnąć cytrynę i nie zauważyłam,że na lodówce stał kot... No i zawisnął... przednimi łapami się trzymał a tylna wpadła do sernika w czekoladzie...
Także kuchnia do ponownego sprzątania, a kotu chyba śmierdzi czekolada bo nawet nie myje tej łapki... [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Zostawił sobie na deser do wylizania[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry