reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Daj przepis bo jajka i pieczarki mam[emoji23]
Wiec tak podsmażam cebulke(kroje w drobna kosteczke)podsmazam pieczarki ale ścieram je na tarce. Z ugotowanych jajek wyciagam zoltko i mieszam z cebulką i pieczarkami. Dodaje pieprz , sol i majonez. Potem tym farszem nadziewam jajka i gotowe.Ja wszystkiego daje na oko😉Daj znać czy ci smakują 😘

reklama
Nie boicie się spotykać z rodzicami teraz ? Niby zakazu tutaj nie ma , ale jednak jest wskazane , żeby nie spotykać się z osobami z innego gosp domowego . My mieliśmy do przyjaciół jechać , ale jednak zostajemy w domu 😔sami spędzimy , ale nie mamy jakiejs szczególnych tradycji Wielkanocnych, bo oboje nie praktykujemy .. dla nas to będzie długi weekend z pysznym jedzonkiem , dobra książka i jakimś filmem 😊😊😊
My nie bedziemy się widziec z rodzicami, ani z babciami. Obawiamy się bo oni mają juz swoje lata...

Mam to samo, jesli chodzi o jedzenie w Wielkanoc, slodkie tak, ale cala reszta nie do konca mi pasuje. Co do rolady to odpada, moj M by nie tknal, on jest miesozerny totalnie, wlasnie musze jakies drugie danie na niedziele wymyslic.
Salatke z brokula znam i lubie, mojej mamy faworyt :)
Ja będę piekła barana[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

Kochana jak mozesz sprzedaj mi ten przepis na krokiety z warzywami i kurczakiem [emoji16]plis nie jadlam takich nigdy . Ja zawsze robie krokiety z pieczarkami i serem. Uwielbiam je ale juz troche mi sie przejadly. A sałatki jakie robisz? Bo moj Lukasz to nie lubi warzywnej i musze cos dla niego przyszykowac. Wedzonka wlasnej roboty[emoji39] no teraz to mi ślinka cieknie [emoji3526]

Te krokiety to też nic takiego - kupujesz mrożonkę włoszczyzny w postaci takich grubszych wiórek, podsmazasz to z cebulką, dodajesz drobne kawałki podsmażonego kurczaka i to cały przepis na farsz [emoji846].
Oprócz warzywnej, bo mój znowu ją uwielbia, robię taką z ryżem, lubię ją tylko nie daje ogórka

Kochana jak nie jadasz ryb to kup witaminy z omega3 i dha bo to ważne po 12tyg. Ja rybki kocham a mimo to suplementuje te witaminy
Mam juz te witaminy w prenatal duo własnie od 12tyg ciazy. Ale lekarz kazal skończyć te prenatal uno co są niby do 12tyg i dopiero zacząć te duo. Zaczne za 3 dni.

reklama
Do góry