reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana wszystko jest możliwe ! Nie takie historie były tu na forum ❤ Jeśli narazie nie chcesz kolejnej ciazy to lepiej stosuj antykoncepcję ale jeśli masz stosunek tak „jak się uda to będę szczesliwa „ to nie zabezpieczajcie się może w tym roku jakiś naturalsik wam się uda ❤❤❤
Ja ciaze jak najbardziej druga z tym ze ja jestem 1.5 miesiaca po porodzie👍 A druga sprawa taka ze mamy 4 mrozaki.I tu dylemat mamy..

5
Wiesz on nawet pęcherzyka nie widział... To jakiś kabaret! Dali mi 3 opcje na poronienie, wybrałam bez tabletek w domu.. Zapytałam że jak wyjdzie płód mogę go gdzieś zbadać genetycznie ale nie wiedzą... Spróbuje się dowiedzieć.
Wiesz co wydaje mi się że technicznie takie badanie może być trudne do wykonania. Czasem bada się tkanki po lyzeczkowanu.Taki materiał musi być pobrany i odpowiednio przechowywany żeby można było to badać. To chyba powinna robić pracownia histopatologii i genetyki a nie wiem czy oni przyjmują tak materiał komercyjnie od pacjentów.

Przez te wszystkie smutne rzeczy dziś na forum i mnie jeszcze gorzej [emoji27] z nerwów tak mnie brzuch boli ze zaraz zwymiotuje już nospy nie działają [emoji29] eh trudne to wszystko. Pół dnia był spokój a teraz zaczyna. Niech mnie uśpią do testu 🤯🤯

reklama
Dziewczyny mam wynik mojego betowania, bylismy raniutko i jest. 6dpt 20.8. Teraz najwazniejszy przyrost[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]przyznam ze jeszcze mysle racjonalnie i nie potrafie sie cieszyc, bo mialam 2 biochemiczne...zobaczymy co bedzie dalej.
Dziekuje Wam za kciuki i wszystkie dobre mysli:):)

Trzymam [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Do góry