Mam już[emoji22] 2,5
Oto mój depresyjny dzień [emoji22]
Dobrze że zaczynasz działać z immunologia. Docent napewno coś zaradzi. Trzymam kciuki, jeszcze będzie dobrze
Czas szybko zleci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam już[emoji22] 2,5
Ja ciaze jak najbardziej druga z tym ze ja jestem 1.5 miesiaca po porodzie A druga sprawa taka ze mamy 4 mrozaki.I tu dylemat mamy..Kochana wszystko jest możliwe ! Nie takie historie były tu na forum ❤ Jeśli narazie nie chcesz kolejnej ciazy to lepiej stosuj antykoncepcję ale jeśli masz stosunek tak „jak się uda to będę szczesliwa „ to nie zabezpieczajcie się może w tym roku jakiś naturalsik wam się uda ❤❤❤
Wiesz co wydaje mi się że technicznie takie badanie może być trudne do wykonania. Czasem bada się tkanki po lyzeczkowanu.Taki materiał musi być pobrany i odpowiednio przechowywany żeby można było to badać. To chyba powinna robić pracownia histopatologii i genetyki a nie wiem czy oni przyjmują tak materiał komercyjnie od pacjentów.Wiesz on nawet pęcherzyka nie widział... To jakiś kabaret! Dali mi 3 opcje na poronienie, wybrałam bez tabletek w domu.. Zapytałam że jak wyjdzie płód mogę go gdzieś zbadać genetycznie ale nie wiedzą... Spróbuje się dowiedzieć.
Przykro mi Kochanabardzo trzymałam kciuki, a jednak nic to nie dałoMam już[emoji22] 2,5
Super. Gratuluję.Dziewczyny mam wynik mojego betowania, bylismy raniutko i jest. 6dpt 20.8. Teraz najwazniejszy przyrostprzyznam ze jeszcze mysle racjonalnie i nie potrafie sie cieszyc, bo mialam 2 biochemiczne...zobaczymy co bedzie dalej.
Dziekuje Wam za kciuki i wszystkie dobre mysli
Mam już[emoji22] 2,5
Dziewczyny mam wynik mojego betowania, bylismy raniutko i jest. 6dpt 20.8. Teraz najwazniejszy przyrost[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]przyznam ze jeszcze mysle racjonalnie i nie potrafie sie cieszyc, bo mialam 2 biochemiczne...zobaczymy co bedzie dalej.
Dziekuje Wam za kciuki i wszystkie dobre mysli