frustratio
Fanka BB :)
Dziewczynki, czy internista wypisz mi receptę na zastrzyk do stymulacji? Braknie mi jednego, a nie chce mi się zapieprzac 100km po receptę? Chyba, że któraś z Was ma bemfola 300 iu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rób wszystko tak żebyś miała spokojne sumienie.Jesli nie przesadzasz się i dobrze czujesz to takie domowe sprzątanie napewno nie zaszkodzi.Ja akurat gorzej bym się czuła w nie posprzatanym domu hehe ale w słabych chwilach odpuszczalam jazdę z mopemDziewczyny co radzicie zyć normalnie robić swoje obowiązki domowe i wogole? Dziś odkurzalam mylam podłogi a teraz mam wyrzuty sumienia że coś może się stać przez to kropusiowi wiem ze swiruje ale poprostu się boję
Właśnie do tej pory leżę w łóżku i odpoczywam mąż mi kazał żeby wszystko było ok mówi że on wszystko ogarnie a jakoś mu to marnie wychodzi twierdzi że jest posprzatane i wogole cudnie a jedynym słowem syf [emoji16]To normalne, długo będziesz się bać, może już zawsze... Rób jak czujesz, coś tam przecież możesz w domu robić. Nie forsuj się jakoś mega, ale nie musisz też leżeć na kanapie i pachnieć, choć ta perspektywa pewnie jest kusząca [emoji6]
I wszystko jasneJa placilam za narkozę, bo nie robiłam w szpitalu tylko u siebie w klinice, zresztą robił mi mój lekarz prowadzący. A że klinika ma umowę z NFZ to za sam zabieg nie placilam tylko doplacalam za narkozę,bo ta ich umowa z NFZ narkozy nie obejmuje.
Tak, biore acard. A heparyne jak zaczynamy sie szykowac do transferu i po. Dostaje kartke z rozpisanymi lekami i przy neoparinie zapis,ze po 17.A acard też bierzesz? Ja biorę i i jedno i drugie, dlatego heparynę rano a acard wieczorem żeby było w miarę równo w czasie rozłożone.
#agulla84 ja tez mam we wtorek Pick up!
I Mam 4 pecherzyki bo reszta to jakieś pudło [emoji16]
Popros klinikę by przefaksowali Tobie receptę do Apteki- też tak robiłam Albo do swojej Ginekolog idź.Dziewczynki, czy internista wypisz mi receptę na zastrzyk do stymulacji? Braknie mi jednego, a nie chce mi się zapieprzac 100km po receptę? Chyba, że któraś z Was ma bemfola 300 iu?
Strasznie dużo gratulacje:-)I po punkcji [emoji4] Więcej nerwów i strachu niż się spodziewałam[emoji23] Jest dobrze- pobrano w sumie 24 komórek, ponoć to bardzo dużo [emoji2] będą mrożone i czekamy na termin transferu [emoji4]
Ilu dniowy zarodek miałaś?Gratulacje:-)