reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wierzę Ci ja mam tak samo jak tylko pomyślę o tym wszystkim mam po spaniu chodzę cały czas zmęczona nie wyspana zobaczymy czy mi to pomoże dobrze jak bym spala po tym przeżyć te dni do bety
Tule Cię mocno nie poddawaj się i wal
Ja tez mam za sobą 3 nie udane próby teraz podchodzę z komórką dawczyni

Po transferze tez nie mogłam spać, ciagle myślałam, stresowałam sie i podałam dosłownie ze zmeczenia na kilka godzin. Może to tez mialo jakiś wpływ. Dziś to była pierwsza noc od punkcji, czyli już ponad dwa tygodnie, gdzie przesłałam ciągiem 14godzin... Ile tu się można nauczyć na tym forum, poproszę lekarza o relanium na następny raz, tylko czy to nie ma negatywnego wpływu na zarodek to relanium?

Po transferze tez nie mogłam spać, ciagle myślałam, stresowałam sie i podałam dosłownie ze zmeczenia na kilka godzin. Może to tez mialo jakiś wpływ. Dziś to była pierwsza noc od punkcji, czyli już ponad dwa tygodnie, gdzie przesłałam ciągiem 14godzin... Ile tu się można nauczyć na tym forum, poproszę lekarza o relanium na następny raz, tylko czy to nie ma negatywnego wpływu na zarodek to relanium?
Raczej nie ma negatywnego wpływu co druga z nas ma przepisane relanium

Zmniejszenie skurczy macicy, co zwiększa szansę na implantację. Przynajmniej w teorii
Wiesz, moja pierwsza procedura była z dużą refundacją ze Szwajcarii bo testowali lek, który ogranicza skurcze macicy. Była nas spora grupa dziewczyn, tylko że żadna nie wiedziała czy dostała ten lek czy nie. Lekarka mi mówiła że to jest któryś z kolei test i ma dobre wyniki, więc pewnie niedługo go wprowadzą go na rynek. Tak więc skurcze macicy mają duży wpływ na implantację zarodka

Wierzę Ci ja mam tak samo jak tylko pomyślę o tym wszystkim mam po spaniu chodzę cały czas zmęczona nie wyspana zobaczymy czy mi to pomoże dobrze jak bym spala po tym przeżyć te dni do bety
Tule Cię mocno nie poddawaj się i wal
Ja tez mam za sobą 3 nie udane próby teraz podchodzę z komórką dawczyni
Dziekuję kochana ;* trzymam za Was kciuki z całych sił! Ja teraz zbieram siły i myśli i będę ogarniała nowy plan.
Relanium pomoże na pewno, zobaczysz;) przynajmniej Ci tego zyczę.

Dziekuję kochana ;* trzymam za Was kciuki z całych sił! Ja teraz zbieram siły i myśli i będę ogarniała nowy plan.
Relanium pomoże na pewno, zobaczysz;) przynajmniej Ci tego zyczę.
Oby tak było [emoji4][emoji4]tez trzymam kciuki za Ciebie będzie dobrze los w końcu sie do nas uśmiechnie zobaczysz[emoji8]ogarniaj nowy plan i do realizacji [emoji123][emoji123]

reklama
Dziolszki moje kochane. Rzadziej sie udzielam, ale podczytuje Was i razem znosze porazki i szczescia oraz strachy:) ja pol dnia heftam i spie a drugie pol nadrabiam to co nie zrobilam jak spalam. Jestem w 10 tyg ,dzidzius ma 4 cm i ciaza prawidlowa. 21 mam prenatalne a 22 nastepna wizyte w listopadzie. W dalszym ciagu przyjmuje 2 razy dziennie crinone i raz neoparin,zostalo mi po paczce. Jak skoncze mam gdzies do 15 tyg brac dhupaston 2 razy dziennie. Stracha mam przed badaniami genetycznymi no i oczywiscie w dalszym takim samym stopniu boje sie o ciaze. Schudlam 2 kg. Waze mniej niz orzed ciaza eh. Apetyt tylko mam na wybrane rzeczy ktore nie koniecznie o 1 w nocy czy w ciagu dnia mozna miec pod reka by zjesc:) i wymiotuje z 2 lub 3 razy na dzien. Jestem strasznie placzliwa i nerwowa ale staram sie nie by malenstwo nie odczuwalo samych negatywnych emocji. Trzymam kciuli za wszustkie starajace sie, dziele sie w smutku z tymi co sie nie udalo i ciesze sie z tymi co pod sercem nosza juz swoje wymarzone cudziki. Caluje Was mocno kochane

Do góry