reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeśli w ciąży nigdy nie byłaś to jak najbardziej możesz mieć wynik 0 i wtedy inne badania powinny być brane pod uwagę. Jak byłaś i masz 0 to najczęściej szczepienia na to zalecają.. Może też Ivig.

Dziękuję za odpowiedź. Nigdy nie byłam.w w ciąży, czyli jest dla nas jakąś nadzieja ? Zawsze to jakieś pocieszenie.

Dziewczyny które lecza się u dr P. mam do was pytanie. Mam wizytę pod koniec grudnia i teraz się zastanawiam czy nie lepiej sobie zarezerwować już druga wizytę jak by była potrzeba, bo boję się, że znowu będę 3 miesiące czekać na następną. Co o tym myślicie?

Dziewczyny które lecza się u dr P. mam do was pytanie. Mam wizytę pod koniec grudnia i teraz się zastanawiam czy nie lepiej sobie zarezerwować już druga wizytę jak by była potrzeba, bo boję się, że znowu będę 3 miesiące czekać na następną. Co o tym myślicie?
Nie wiem jaki u Ciebie problem, ale u mnie przy braku implantacji mialam wizyte po 3 tyg po pierwszej ;) Na wyniki czekałam ok 2 tyg

W boczusie właśnie fajnie bo 100 razy lepiej niż w brzuch. Tylko uważaj żeby gdzieś w żyłkę nie trafić bo można sobie niezłego siniola na kilka tygodni zrobić :(
No to się boje.. znając moje szczescie trafie w żyłkę. Zawsze jak mi poelegniarka czy polozna pokazywala gdzie wbijac to wskazywala na takie kwadraty obok pępka dlatego wlasnie jestem zdziwiona.

No to się boje.. znając moje szczescie trafie w żyłkę. Zawsze jak mi poelegniarka czy polozna pokazywala gdzie wbijac to wskazywala na takie kwadraty obok pępka dlatego wlasnie jestem zdziwiona.
Mi to podpowiedziala moja lekarka jak się hej zapytałam czy to normalne takie siniaki i mówiła właśnie o boczkach. I można jeszcze w bok uda niby

reklama
Do góry