Aha czyli po przeliczeniu na nmol mam 13 z hakiem...Ja wczoraj badałam PGR i wyszedł mi 8,3 ng/mL ( po przeliczeniu z nmol) i on jest niski. Lekarz powiedział ze mam brać podwójna dawkę luteiny czyli 3x2
reklama
frustratio
Fanka BB :)
Jeśli w ciąży nigdy nie byłaś to jak najbardziej możesz mieć wynik 0 i wtedy inne badania powinny być brane pod uwagę. Jak byłaś i masz 0 to najczęściej szczepienia na to zalecają.. Może też Ivig.
Dziękuję za odpowiedź. Nigdy nie byłam.w w ciąży, czyli jest dla nas jakąś nadzieja ? Zawsze to jakieś pocieszenie.
Pójdźka
Dziewczyny które lecza się u dr P. mam do was pytanie. Mam wizytę pod koniec grudnia i teraz się zastanawiam czy nie lepiej sobie zarezerwować już druga wizytę jak by była potrzeba, bo boję się, że znowu będę 3 miesiące czekać na następną. Co o tym myślicie?
Nie wiem jaki u Ciebie problem, ale u mnie przy braku implantacji mialam wizyte po 3 tyg po pierwszej Na wyniki czekałam ok 2 tygDziewczyny które lecza się u dr P. mam do was pytanie. Mam wizytę pod koniec grudnia i teraz się zastanawiam czy nie lepiej sobie zarezerwować już druga wizytę jak by była potrzeba, bo boję się, że znowu będę 3 miesiące czekać na następną. Co o tym myślicie?
Liliana87
No to się boje.. znając moje szczescie trafie w żyłkę. Zawsze jak mi poelegniarka czy polozna pokazywala gdzie wbijac to wskazywala na takie kwadraty obok pępka dlatego wlasnie jestem zdziwiona.W boczusie właśnie fajnie bo 100 razy lepiej niż w brzuch. Tylko uważaj żeby gdzieś w żyłkę nie trafić bo można sobie niezłego siniola na kilka tygodni zrobić
Pójdźka
Po pierwszej wizycie zarejestrowali cię na drugą za trzy tygodnie? Dobrze zrozumiałam?Nie wiem jaki u Ciebie problem, ale u mnie przy braku implantacji mialam wizyte po 3 tyg po pierwszej Na wyniki czekałam ok 2 tyg
Śliwka12345
Mi to podpowiedziala moja lekarka jak się hej zapytałam czy to normalne takie siniaki i mówiła właśnie o boczkach. I można jeszcze w bok uda nibyNo to się boje.. znając moje szczescie trafie w żyłkę. Zawsze jak mi poelegniarka czy polozna pokazywala gdzie wbijac to wskazywala na takie kwadraty obok pępka dlatego wlasnie jestem zdziwiona.
mary.m
Dziewczyny, mam wynik 0,1, k...wa ledwie się trzymam kupy, bo w pracy jestem. Niby to czułam, ale same wiecie...
Wiem co czujesz przytulam mocno. Trzeba dać sobie chwile na smutek i walczyć dalej
reklama
mary.m
Dziewczyny mam informacje z kliniki. Mamy zamrożonych 10 -5dniowych zarodków. Normalnie aż się popłakałam jak otwarłam kopertę, a rece do teraz mi drżą.
Tylko jeden maluszek niestety nie dał rady. Teraz oby wszystkie ładnie się rozmrażaly przed transferem
Piękny wynik
Podziel się: