Odpoczywaj ile się daOoo tak i jestem taaaaka szczesliwa. Oby wszystko dalej szlo prawidlowo. Ciagle prawie wymiotuje i sil nie mam na nic ale zniose wszystko dla mojego bąbelka
reklama
Witamitawegaminka
Fanka BB :)
Tez bylam zdziwiona,29 dpt 3 dniowych zarodkow, akcje serca bylo slychac jak dzwon i nawet dostalam zdjecie z usg i z akcja serca zapisana ale nie moge dolaczyc pliku bo pisze za duzy.To słychać już serduszko? piękna sprawa, bardzo Ci gratuluję!! to Wasz dzień
Witamitawegaminka
Wiem ,teraz najwazniejszy jest maluszek , od braku odkurzenia podlog jeszcze nikt nie umarl hihiOdpoczywaj ile się da
Elizabeth68
A na kiedy masz termin?Wiem ,teraz najwazniejszy jest maluszek , od braku odkurzenia podlog jeszcze nikt nie umarl hihi
Witamitawegaminka
Tez bylam zdziwiona,29 dpt 3 dniowych zarodkow, akcje serca bylo slychac jak dzwon i nawet dostalam zdjecie z usg i z akcja serca zapisana ale nie moge dolaczyc pliku bo pisze za duzy.
Tez bylam zdziwiona,29 dpt 3 dniowych zarodkow, akcje serca bylo slychac jak dzwon i nawet dostalam zdjecie z usg i z akcja serca zapisana ale nie moge dolaczyc pliku bo pisze za duzy.
Witamitawegaminka
Jeszcze lekarz nie powiedzal. Pewnie dowiem sie za 2 tyg jak zalozy karte ciazy. Ja nawet z tej ekscytacji nie zapytalamA na kiedy masz termin?
nieagatka
Powiedz kiedy transfer byl to policzymy [emoji16]Jeszcze lekarz nie powiedzal. Pewnie dowiem sie za 2 tyg jak zalozy karte ciazy. Ja nawet z tej ekscytacji nie zapytalam
Margit2018
Anulka zaglądam i zaglądam. Trzymaj sie kochana.
reklama
Podziel się: