reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny!!! Od rana miałam jakieś dobre przeczucia , bo ciągle się do mnie dzieci uśmiechały jak szłam na betę. Iii i chyba się udało!!!! 172,1 w 9 dniu po transferze!!!! Jestem taka szczęśliwa, trochę sobie płakałam ale tylko trochę bo nie chce się tak rozemocjonowac.
A jak reszta dziewczyn? Trzymam mocne kcuki!!!!!!✊✊✊✊✊✊
Juuuupiiii!!!!!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

reklama
Dziewczyny!!! Od rana miałam jakieś dobre przeczucia , bo ciągle się do mnie dzieci uśmiechały jak szłam na betę. Iii i chyba się udało!!!! 172,1 w 9 dniu po transferze!!!! Jestem taka szczęśliwa, trochę sobie płakałam ale tylko trochę bo nie chce się tak rozemocjonowac.
A jak reszta dziewczyn? Trzymam mocne kcuki!!!!!!✊✊✊✊✊✊
Super , a ile dni miał zarodek ? :)

Kobiety zlote tak sobie czytam o usg pierwszym po transwerze i wykonuje sie po 25 dniach..czasem widac juz cos ale czasem i nie...bardzo sie stresuje ,ze w czwartek pujde na usg a tam nic nie widac . To bedzie dopiero 21 dni po transwerze 3 dniowych zarodkow. W dalszym ciagu boje sie ,ze to jednak ciaza ale nie orawidlowa..pozamaciczna lub pusta. Nie wiem...niby przyrasta w normie 21,49,206,430...i już nie robie narazie do usg...myslicie ,ze z taka beta bedzie dobrze...chyba znow panikuje i szukam pocieszenia....wiem ,ze to tylko lekarz moze stwierdzic ale tak juz sie stresuje ze czacha dymi. Narazje nie plamie nic,w brzuchu tylko wrazliwe i cycolki bola ale to pewnie objawy lekow.

Kobiety zlote tak sobie czytam o usg pierwszym po transwerze i wykonuje sie po 25 dniach..czasem widac juz cos ale czasem i nie...bardzo sie stresuje ,ze w czwartek pujde na usg a tam nic nie widac . To bedzie dopiero 21 dni po transwerze 3 dniowych zarodkow. W dalszym ciagu boje sie ,ze to jednak ciaza ale nie orawidlowa..pozamaciczna lub pusta. Nie wiem...niby przyrasta w normie 21,49,206,430...i już nie robie narazie do usg...myslicie ,ze z taka beta bedzie dobrze...chyba znow panikuje i szukam pocieszenia....wiem ,ze to tylko lekarz moze stwierdzic ale tak juz sie stresuje ze czacha dymi. Narazje nie plamie nic,w brzuchu tylko wrazliwe i cycolki bola ale to pewnie objawy lekow.
Pójde mialo byc. Wybaczcie bykolki

Jak Ci się udało ja zbić?

Witaminami metylowanymi [emoji2]
Aż sama jestem w szoku ze tak ładnie poszło
Wysyłam Ci zdjęcia w załączeniu
IMG_5869.JPG
IMG_5802.JPG
IMG_5803.JPG

reklama
Chyba w 6-7 tygodniu juz cos powinno być widać. Zapytaj najlepiej lekarza kiedy zrobic usg, żeby zobaczyć pecherzyk. Serduszko nawet nie pamiętam kiedy się pojawia. Ale Witaminko, odwagi :) to nasz czas w końcu. Wszystko będzie dobrze.

Do góry