A ja dziś zrobiłam betę i niestety to już koniec... 9dpt 2,5. Odebrałam też wyniki tarczycy i tu jestem zaskoczona bo robiłam przed pierwszym transferem i TSH było 1,2.Dzis TSH 4,4 FT4 23...Moze doradźicie co mogłabym jeszcze zrobić, albo czemu się przyjrzeć? Kariotyp robiliśmy-ok u obojga, trombofilia-negatywna, zespół antyfosfolipidowy-negatywny, immunologia wg jednego lekarza ok drugi ma watpliwosci
ozytywny test na tocznia, pozytywne ana, wysokie miano ana, subpopilacja limfocytow - ok, komórki NK z krwi 12 drugi wynik 8(chociaz tu się dziwię bo lekarz z uniwersytetu z Gdańsk kazał robić mi w 1-2 dniu cyklu, a nie tak jak dr P 18-22)Z tym toczniem to brak jakich kolwiek objawów klinicznych, biopsja skóry-przeciwciała toczniowe, nerki i wątroby-brak przeciwcial, niskie AMH,endometrioze potwierdzona badaniem histopatologicznym, jeden drozny jajowód, drugi nie-podejrzenie wodniak jajowodu, nie wyrazono zgody na operację że względu na bardzo duża ilość zrostow i zamknięcia ujścia jajowodu w części przymacicznej, więc w teorii nie powinien przeszkadzać. U męża wszytko ok. Wiem, że dużo tego, ale może macie jeszcze jakiś pomysł??