reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Siedzę i ryczę. 6dpt beta 35.4. Lekarz mówi, że bardzo dobrze i na 100% nie są to już pozostałości po Pregnylu (miałam pół ampułki). Jest nadzieja :) Martwi mnie tylko spadek progesteronu do 11.41, ale rano przed badaniem nie brałam i doktorek twierdzi, że to moja minimalna wartość. Mam brać Lutinusa jak wcześniej 3x2 i Luteinę pod jęzor 3x4.
Cudownie!!!!

reklama
Ja normalnie się boje wpisać do kalendarza[emoji85][emoji85][emoji85] no ale wpisz, beta I 26.08.
To bedzie 11dpt 5 dniowej blastki. [emoji7]
Będzie dobrze, trzymamy mocno zaciśnięte kciukaski :) W Invicta zlecają szybciej bety i stres miałam jak cholera. Tuż przed transferem znalazłam na chodniku dwie jednogroszówki. Podniosłam, choć nigdy nie byłam przesądna, a teraz beta 35.4.

Będzie dobrze, trzymamy mocno zaciśnięte kciukaski :) W Invicta zlecają szybciej bety i stres miałam jak cholera. Tuż przed transferem znalazłam na chodniku dwie jednogroszówki. Podniosłam, choć nigdy nie byłam przesądna, a teraz beta 35.4.
Wlasnie jak Was czytam, to widzę, że szybciej robicie bety. Ja się normalnie tego boje jak nie wiem[emoji85] niby szybciej to jest jakis znak, czy sie cos juz dzieje, ale jak wyjdzie mi 0 to nie wiem..
A co do groszowek... ja w dniu punkcji w klinice przy schodach znalazlam zwiniete 50zl! Najwieksze moje znalezne w zyciu! Wyszlismy z kliniki i kupilismy za to parasolkę bo strasznie miedzy czasie sie rozpadalo. Tego dnia mąż znalazl jeszcze 2zł, skomentował, że to na pewno na szczęscie ;)

6dpt blastki 3BA .. Criotransfer. dzwonil lekarz I mowil ze wynik ok bo 3dpt bylo zero a przy crio zarodki implantuja sie z opoznieniem. ja ponad 6 lat temu tego same dpt switch dwoch blastek mialam... 9 I sie udalo! moj syn jest zywym dowodem ze dwucyfrowa beta tego dnia to nie 100% regula
Beta wydaje się normalna jak na ten dzień:) Ja miałam świeży transfer zarodka 3 AB. Beta rosła sobie początkowo powoli, potem przyspieszyła.

Beta wydaje się normalna jak na ten dzień:) Ja miałam świeży transfer zarodka 3 AB. Beta rosła sobie początkowo powoli, potem przyspieszyła.
Dziekuje :) pocieszajace :) w pierwszej ciazy ze swiezego zarodka 4AA albo 5AA (bylo podanych 2 a jeden sie przyjal wiec nie wiem który haha :D) bete w tym samym dniu mialam jeszcze nizsza.. Dr na tel.konsultacji powiedzial ze beta jak najbardziej ok a ja zaczelam jak zwykle szukac dziury w calym ;)
Jaka u Ciebie beta była w 6dpt przy zarodku 3AB?

Z tego wszystkiego nie zapytałam lekarza czy lekko różowa reszta luteine na wkladce dziś rano to jakiś zły znak ... progesteron wysoki bo ponad 33 więc to nie to.. Może resztki po implantacji??

Wlasnie jak Was czytam, to widzę, że szybciej robicie bety. Ja się normalnie tego boje jak nie wiem[emoji85] niby szybciej to jest jakis znak, czy sie cos juz dzieje, ale jak wyjdzie mi 0 to nie wiem..
A co do groszowek... ja w dniu punkcji w klinice przy schodach znalazlam zwiniete 50zl! Najwieksze moje znalezne w zyciu! Wyszlismy z kliniki i kupilismy za to parasolkę bo strasznie miedzy czasie sie rozpadalo. Tego dnia mąż znalazl jeszcze 2zł, skomentował, że to na pewno na szczęscie ;)
Super! 50zł! Śmieję się, że znalazłam dwa grosiki a miałam transfer jednej Blastki. Może się podzieli i będą bliźniaki jednojajowe ;) Wiem, że to się rzadko zdarza. Ma razie się muszę uspokoić i czekać na piątek, co pokaże beta.
W Invicta w pakietach są te trzy bety opłacone w konkretnych dniach, trzeba je zrobić i skonsultować z lekarzem.

reklama
Super! 50zł! Śmieję się, że znalazłam dwa grosiki a miałam transfer jednej Blastki. Może się podzieli i będą bliźniaki jednojajowe ;) Wiem, że to się rzadko zdarza. Ma razie się muszę uspokoić i czekać na piątek, co pokaże beta.
W Invicta w pakietach są te trzy bety opłacone w konkretnych dniach, trzeba je zrobić i skonsultować z lekarzem.
Ja też w Invicta i bety i pozostałe hormony płacą osobno

Do góry