reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Uuu dziewczyny dziś ważny dzień! Zaciskam mocno kciuki [emoji110] [emoji110] przesyłam ciążowe fluidy [emoji1768][emoji1768] i życzę pięknego dnia wszystkim!!! [emoji8]

@Dzoannna koniecznie daj znać jaki będzie plan działania. Jak dobrze pamiętam nasza @Justyska13 też ma dziś wizytę, ale nie wiem czy jeszcze tu zagląda. Proszę i za nią trzymać mocne kciuki mimo wszystko [emoji110][emoji110]

Ja dziś też oddałam kilka kropli krwi na jutrzejszą wizytę [emoji12]
@Justyska13 za Ciebie też trzymamy mocne kciuki ✊✊✊

@Vinszka ✊✊✊ za dobre wyniki

reklama
Uuu dziewczyny dziś ważny dzień! Zaciskam mocno kciuki [emoji110] [emoji110] przesyłam ciążowe fluidy [emoji1768][emoji1768] i życzę pięknego dnia wszystkim!!! [emoji8]

@Dzoannna koniecznie daj znać jaki będzie plan działania. Jak dobrze pamiętam nasza @Justyska13 też ma dziś wizytę, ale nie wiem czy jeszcze tu zagląda. Proszę i za nią trzymać mocne kciuki mimo wszystko [emoji110][emoji110]

Ja dziś też oddałam kilka kropli krwi na jutrzejszą wizytę [emoji12]
Oj przydadzą sie:) Pięknego dnia:)

Właśnie tez jestem bardzo ciekawa .. jestem po punkcji ( do transferu nie doszło ).. dziś powinnam dostać okres a wogole nie mam typowych objawów „ przed” ... moze to normalne ze cykle będą teraz zaburzone ...
Ja punkcje miałam 10kwietnia a okres dostałam 25 kwietnia. Mega bolesna miesiączka przez pierwszy dzień zwijalam się z bólu :(

Dziewczyny, doradźcie proszę. Czy na transfer mogę pojechać sama samochodem ? Mój M ma w piątek ważne spotkanie którego nie może przełożyć a ja nie przełożę transferu na który tak długo czekałam
Jeśli bierzesz w dniu transferu relanium, to nie. A lepiej je wziąć przed transferem, nie po.

Witam
Mam wynik badania czy któraś z Was mogłaby mi napisać czy są okej ?

Załączniki

• 3E7FC7FF-51F2-4D31-8149-20B65BA8E14B.jpeg
    3E7FC7FF-51F2-4D31-8149-20B65BA8E14B.jpeg
    42,4 KB · Wyświetleń: 111
@Pójdźka @Nataliaa93 Trzymamy mocne kciuki za betę do nieba [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

@Dzoannna Trzymamy mocne kciuki za nowy plan działania w nowej klinice [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Trzymajcie również kciuki za mnie i moją V weryfikację [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Miłego i słonecznego dnia
Samych dobrych wiadomosci kochane,
mocne [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Jak jesteś w początkowym etapie stymulacji to te 6 pęcherzyków to nie jest zły wynik, ja tylko raz miałam 8 w dniu punkcji. Może jeszcze coś urośnie :) Ja do tych pobrań krwi to się tak przyzwyczaiłam, że mi już to nie robi. Może niech panie spróbują ci pobrać na motylek jak masz cienkie żyłki.Co do tych dodatkowych hormonów to najpierw musiałam zrobić badania potwierdzające że mam za niskie poziomy. Powodzenia w sobote:)

Dziękuję! Właśnie liczę na to, że może coś jeszcze podrośnie- kobietka od akupunktury stwierdziła, że "podgonimy towarzystwo" i tego się na razie trzymam, dziś idę na kolejną sesję :) Przy pierwszym podejściu wyhodowałam tylko 2 oocyty, w tym tylko 1 się zapłodnił, w drugim też dwa i oba się zapłodniły (i nawet ciąża była, ale jajowodowa:( ). Wspomnę o motylku następnym razem przy pobieraniu, dziękuję za pomysł :)
Trzymam mocne kciuki za Twoją dzisiejszą betę!

Powiem Ci jak to u mnie wygląda: nie lubię kłucia w żyłę, wenflonów itd. Boli mnie to, jest przykre i w łokciu mam tylko jedną dobrze widoczną żyłę. Najgorzej było jak miał robione krzywe glukozowo-insulinowe (pobieranie krwi 3 razy w odstępie 1 h). W jedynej żyle zrobił się siniak i skończyło się prawie na omdleniu, kozetce i kłuciu dłoni. Krew słabo płynęła. Ostatnio poczytałam, że przed pobraniem trzeba napić się wody niegazowanej, ja piję małymi łykami 1/2 h przed i elegancko - ostatnio pobrano mi nawet z tych mniej widocznych żył w łokciu. Potem mocno dociskałam wacik na wyprostowanej dłoni przez kilka minut i nawet siniaczka nie było. Można za parę dni znowu kłuć, bety czy co tam będzie trzeba. W naszej sytuacji kiedy trzeba często sprawdzać np. poziomy hormonów to naprawdę przydatne. Powodzenia następnym razem w zabiegowym :)
Dziękuję! Też masz przygody z tym pobieraniem! Również mam tylko jedną żyłę łokciową zdatną do pobrania, a tak to tylko dłoń. No właśnie już od wieczora poprzedzającego pobranie piję wodę, ale jakby to w ogóle nie miało wpływu- jakby żyły się chowały ze stresu czy cuś. Nie zawsze tak jest, czasem gładko pójdzie, nigdy nie wiem na co się przygotować.
@Pójdźka @Nataliaa93 Trzymamy mocne kciuki za betę do nieba
✊
✊
✊
✊
✊
✊
✊

@Dzoannna Trzymamy mocne kciuki za nowy plan działania w nowej klinice
✊
✊
✊
✊
✊
✊
✊

Trzymajcie również kciuki za mnie i moją V weryfikację
✊
✊
✊
✊

Miłego i słonecznego dnia
Mocne Kciuki Dziewczyny za betę, nowy plan i weryfikację! :) Dobrego dnia! :)

Do góry