jagodaaga
Fanka BB :)
Ale w którym dpt.?Może to głupie ale to był mój pierwszy objaw ciąży .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w którym dpt.?Może to głupie ale to był mój pierwszy objaw ciąży .
I bardzo dobrze!) Pomoze ci na te bóle.Kupiłam nospe forte. Jedna już łyknęłam po wyjściu z apteki, będę brać tak jak piszecie 3x1... zrobię wszystko dla mojego kropka, żeby został w brzuszku ☺☺☺
Ale w którym dpt.?
Ale w którym dpt.?
Kochana ja po transferze na drugi dzien dostalam takiego rozwolnienia ze nie zdazylam do lazienki a bylam w pokoju obok. Naprawde to byl kosmos nigdy czegos takiego nie przezylam nagle jakby odbyt mi sie otworzyl i nie bylo opcji tego zatrzymac, nie wiem co bym zrobila jakbym nie byla w domu poprostu masakra jakas. Ale na szczescia to byl jednorazowy incydent i chyba od lekow przeciwbolowych ktore dostalam w kroplowce po punkcji bo u mnie byla masakra bo pecherze zaczely mi pekac i mega bol na fotelu tak sie telepalam ze musieli mi najpierw podac leki przeciwbolowe zanim zaczeli punkcjie i po punkcji extra kroplowka bo bym nie wstala.Dziewczyny, miewacie może po tych wszystkich lekach biegunki? Coś dzisiaj mnie dopadło i nie wiem czy to ok
U mnie wczoraj dopiero 3dpt..to chyba nie toto byl 7 dzień a 8 zrobiłam będę i wyszło 55 coś takiego
Pękały Ci pęcherzyki? Ja pitole....jak to się stało...współczuję tego bólu..Kochana ja po transferze na drugi dzien dostalam takiego rozwolnienia ze nie zdazylam do lazienki a bylam w pokoju obok. Naprawde to byl kosmos nigdy czegos takiego nie przezylam nagle jakby odbyt mi sie otworzyl i nie bylo opcji tego zatrzymac, nie wiem co bym zrobila jakbym nie byla w domu poprostu masakra jakas. Ale na szczescia to byl jednorazowy incydent i chyba od lekow przeciwbolowych ktore dostalam w kroplowce po punkcji bo u mnie byla masakra bo pecherze zaczely mi pekac i mega bol na fotelu tak sie telepalam ze musieli mi najpierw podac leki przeciwbolowe zanim zaczeli punkcjie i po punkcji extra kroplowka bo bym nie wstala.
Ja tak ostatnio miałam biegunkę niby raz dziennie ale do zera po transferze od 2 dptU mnie wczoraj dopiero 3dpt..to chyba nie to