A ten wlew to jest dozylny?
Tak, jak kroplowka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ten wlew to jest dozylny?
Od Pasnika mam zalecenia na szczepienia ale próbuje jeden transfer bez
Dziś mnie lekarka mega pocieszyła, bo właśnie ma taki przypadek, ze pomimo braku zleconych badań transfer się udał. Dało mi to nadzieje, ze nie marnuje zarodka.
Od jutra mam brac encorton 10mg. Badania hormonów w pt i o ile progesteron bedzie Ok to transfer prawdopodobnie w przyszły piątek lub w sobotę. Od niedzieli lub poniedziałku włączamy cała armie progesteronu, luteiny i heparyny. W dniu transferu intralipid x 2.
Z jednej strony jestem pozytywnie nastawiona po wizycie, a z drugiej boje się jak cholerka. Coś mi się zdaje, ze bede prosić o relanium, żeby nie zwariować [emoji41]
@Forget-me-not... jak tam tabletki się spisują? Rewolucje sa, czy tym razem jest spokojnie?
Sorki, jestem niedouczona na go ten intralipid??Kurde to masz podobne zalecenia, mocno trzymam kciuko zeby sie udalo!![emoji1307][emoji1307][emoji1307]
A intralipid w sumie ile masz ml??
500 ml jednorazowo czy np 200? Ile to sa te dwie dawki?
Bo ja mam 250 ml jednorazowo (wiem ze woreczki sa po 100 ml)
@jagodaaga Od 2 dc 2x1Dżizessss, cała ja!! Helpppp!!!właśnie wyjechałam na długi weekend, zabrałam estrofem który mam zacząć brać przed crio, ale rozpiski nie wzięłam(( pamiętacie ile tego braliście dziennie??
Dziękuję!!! A myślisz że to możliwe, że 3x1...bo tak mi się kojarzy ale ręki nie dam sobie uciąć...@jagodaaga Od 2 dc 2x1
A to się podaję przed transferem?Tak, jak kroplowka
Ja jestem w Novum i mialam 3×1 na poczatku. A pozniej od 11dc 4×1 ale tylko dletego ze ja endo mialam cienkie.Dziękuję!!! A myślisz że to możliwe, że 3x1...bo tak mi się kojarzy ale ręki nie dam sobie uciąć...
A to się podaję przed transferem?