reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Spoko, spoko-to żart pytaj, jak tylko mogę zawsze odpowiem! :-*
:-) :) Boze zeby to każdy lekarz mowil o tym a nie czlowiek sam sie doszukuje to byloby latwiej, a tak szukamy badan i grzebiemy gdzie moze byc przyczyna niepowodzenia. Ajjj masakra

A tak z innej beczki mcie jakis sposob na kaszel.? Od przeziębienia czyli od jakichs 2 tyg trzyma mi soe kaszel suchy, mowie cos i nagle zaczyna mnie dusic, albo jem cos i nagle kaszel sie pojawia... tak jakby brakowalo mi powietrza...

reklama
:-) :) Boze zeby to każdy lekarz mowil o tym a nie czlowiek sam sie doszukuje to byloby latwiej, a tak szukamy badan i grzebiemy gdzie moze byc przyczyna niepowodzenia. Ajjj masakra

A tak z innej beczki mcie jakis sposob na kaszel.? Od przeziębienia czyli od jakichs 2 tyg trzyma mi soe kaszel suchy, mowie cos i nagle zaczyna mnie dusic, albo jem cos i nagle kaszel sie pojawia... tak jakby brakowalo mi powietrza...
Wiem o czym mówisz, mi pomaga syrop z cebuli... Spróbuj.
Druga sprawa jest taka, że kaszel pozostały po przeziębieniu musi przejść.. Sam jak to lekarz mój mówi :(

984618

Dziewczyny wlasnie maz kupil mi koteczke wiec jednak nasza rodzina sie powiekszy w tym roku, za 2 tyg po nia lece ❤️❤️❤️

Powinnas miec na skierowaniu date... ja przynajmniej tak mam - napisane do kiedy wazne. Ale to pewnie zalezy na co...

Niestety mam tylko datę wystawienia, kiedyś jak chciałam zrobić jakieś tam badanie w enel medzie to u nich podobno skierowania na badania są ważne pół roku. Na moim obecnym skierowaniu z prywatnego gabinetu za kilka dni minie pół roku od wystawienia i dlatego zastanawiam się czy w sobotę uda mi się zrobić badanie czy muszę iść na wizytę po kolejne skierowanie. Ale może jutro poprostu zadzwonię do laboratorium i zapytam :)

reklama
Dostaje fisia:( wezcie mi powiedzcie jak krowie na rowie ze 3dpt to ja nic nie moge czuc i zebym sie ogarnela!!

Cokolwiek byś nie czuła 3dpt to na pewno nie są to objawy świadczące ani o ciąży ani o jej braku. Bóle brzucha czy bóle piersi na tym etapie niczego nie przesądzają a najgorsze co można robić to obsesyjnie szukać w internecie jakie inni mieli objawy na tym samym etapie. Wiem bo to kilka już razy przerabiałam :) Najlepsze co możesz teraz dla siebie zrobić to zająć się czymkolwiek innym, umów się z kimś kto zajmie Ci czas i głowę, mi to pomagało oderwać się tylko od jednego. Tak wiec ogarnij się i trzymam mocno kciuki :)

Do góry