reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Slyszeliscie Ciazowki o Angel sound mozna uslyszec bicie serduszka przykladajac fo brzusxka to urzadzenie slyszalam wiele dobrego o tym wiec zamowilam czekam na dostawe :) cena przystepna a I spokoj wkoncu nastapi
Własnie tez czytałam o tym jakoś, a czy to bezpieczne dla maleństwa?

Ktoś bardzo mi bliski jest w stracznej sytuacji.Ta osoba jest w ciąży coś około 9 tydz dzidziuś nie ma czaszki i nie tylko,3 specjalistów zapewnia że nawet gdy uda się urodzić to dziecko umrze.Wiem że to ciężkie pytanie sama nie wiem co bym zrobiła na jej miejscu co wy byście zrobiły?

Strasznie trudna sytuacja i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała podejmować takich decyzji. Ani żadna z nas...
Nie wiem co bym zrobiła w tej sytuacji. Z jednej strony myślę że zdecydowałabym się dać dzidzisiowi 9 miesięcy miłości w moim brzuszku, bo to chyba wszystko co moglabym zrobić. Z drugiej strony żyć przez 9 miesięcy ze świadomością, że nie będzie szczęśliwego rozwiązania i jedyne co nas czeka na końcu to smutek, jest strasznie obciążające psychicznie i też nie wiem czy dałabym radę żyć z takim obciążeniem... Przykro mi że ktoś ci bliski musi podejmować tak trudne decyzje

Slyszeliscie Ciazowki o Angel sound mozna uslyszec bicie serduszka przykladajac fo brzusxka to urzadzenie slyszalam wiele dobrego o tym wiec zamowilam czekam na dostawe :) cena przystepna a I spokoj wkoncu nastapi
Słyszałam, ale ja tam czekam na ruchy. Jeszcze chwila i będę czuć, a z ruchami taki gadżet mi nie potrzebny.

reklama
Rosnie wydaje mi sie ze jest duzy jak na 13 tydzien ale ok daje rade troche plecy dokuczaja a jak twoj brzusio
Wydaje mi się że już całkiem widoczny jest. Ostatnio ubrałam sukienkę dopasowaną to sprzedawczyni tak na mnie patrzyła podejrzanie. [emoji28] Albo myślała, że takie sadło na brzuchu eksponuje

Do góry