reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I jak się czujesz?
Super [emoji4]
praktycznie bezobjawowa ciąża [emoji846]
Od 6 do okolo 12tc bolaly mnie piersi
I niedawno zaczelam czuć ze mam kregoslup, bo boli nisko nad tyłkiem, a tak zero wymiotów i innych nieprzyjemności [emoji106]
Ale codziennie was czytam i caly czas trzymam za wszystkie kciuki [emoji8]

Kiedy zaczynasz kolejna stymulacje? Bo chyba 22.05 mialas wizyte w klinice? [emoji846] Ustaliliscie plan działania? :)

reklama
Ja po wizyciejestem bardzo zadowolona bo mam skierowania na wszystkie badania krew i histeroskopie która zrobię już w tym cyklu i tak naprawdę w lipcu( jeśli wszystko w wynikach będzie dobrze) moge wracać po śnieżynka.W sumie to ja wybieram cykl i postawie na ten wrześniowy.Teraz zaczęłam cwiczyc jestem na zdrowej diecie i ładuje akumulatory do wakacji w naszej Ojczyźnie a potem wrócę naladowana i gotowa do działania.

suuper- ładuj ,ładuj i trzymaj też za mnie kciuki ,bo ja także na dietę i to na ostro idę z 1 czerwca:ninja2::ninja2::ninja2::oo::oo::oo: martwię się trochę ,bo nigdy mi nie wychodzą-ale do początku sierpnia chcę oczyścić maksymalnie organizm i zrzucić z 6-7 kg :)

reklama
suuper- ładuj ,ładuj i trzymaj też za mnie kciuki ,bo ja także na dietę i to na ostro idę z 1 czerwca:ninja2::ninja2::ninja2::oo::oo::oo: martwię się trochę ,bo nigdy mi nie wychodzą-ale do początku sierpnia chcę oczyścić maksymalnie organizm i zrzucić z 6-7 kg :)
A ćwiczysz też ?Ja od miesiąc a walczę z chodakowska i czuje się mega.

Do góry