reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Kiedy lecisz na betę?Kurcze dziewczyny dziś rano pojawil mi sie mocny kaszel i odkaszlnelam tak mocno ze az zabolaly mnie jajniki i tak do tera mnie boli a szczegolnoe z prawej strony. Moze swiruje ale zaczelam sie martwic czy cos sie nie stalo tam w srodki?
Myślę, że kaszel nic nie zaszkodzi kropkowi. Spokojnie, napij się herbatki.[emoji4] Bierzesz nospe i relanium?
Dziewczynki dziś wiele się dzieje
@Justi55 i @Konstancja27 trzymamy mocne kciuki za bętę do nieba
@dżoasia pięknych widoków na podgladzie księżniczek, czekamy na dobre wieści i portrety
@goffa13 trzymamy mocne kciuki za zielone światło do powrotu po maluszka
@Justi55 i @Konstancja27 za bety do nieba
@goffza zielone światełko
Miłego dnia!!!
Kokoszka33
Aktywna w BB
Justyska13
Na bete ide jutro rano. Biore nospe ale tylko jak cos czuje ze pobolewa, a tak to nie biore bo nic nie czuje. Doslownie nic i jakieś mam takie przeczucie ze jednak sie nie udalo. Teraz właśnie pobolewa mnie podbrzusze ale wzielam juz nospeKiedy lecisz na betę?
Myślę, że kaszel nic nie zaszkodzi kropkowi. Spokojnie, napij się herbatki.[emoji4] Bierzesz nospe i relanium?
Justyska13
DZIĘKI. Pytam bo noe wiem czeho sie spodziewac jutro mniej wiecej.Dżoasia robiła w 6dpt i miała ponad 30 bete.
Ja robiłam 6dpt i miałam 28.
Justyska13
Kiedy lecisz na betę?
Dziewczyny czułyście cos ze jednaj sie udalo?Dżoasia robiła w 6dpt i miała ponad 30 bete.
U moze mi wyjsc jutro jeszcze ovitrelle? Jal wzielam go 17 maja a punkcja byla 19 maja a transfer 5 dniowej blastki 24 maja?
Cytrynka122
@Jodzia To masz mniejszą dawkę, u mnie wychodzi po 12 mg na dzień i też mam lekko podwyższone komórki NK.8mg od 1dc z crio. Teraz tydzień 4mg. Potem tydzień 2 mg i koniec.
Ja miałam tylko lekko podwyzszone komórki nk. Dostalam od Pasikonika
Dżoasia robiła w 6dpt i miała ponad 30 bete.
Pamietajcie ,ze Asia miala dwa robaczki
reklama
Justyska13
Podziel się: