reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze dziewczyny dziś rano pojawil mi sie mocny kaszel i odkaszlnelam tak mocno ze az zabolaly mnie jajniki i tak do tera mnie boli a szczegolnoe z prawej strony. Moze swiruje ale zaczelam sie martwic czy cos sie nie stalo tam w srodki?
Kiedy lecisz na betę?
Myślę, że kaszel nic nie zaszkodzi kropkowi. Spokojnie, napij się herbatki.[emoji4] Bierzesz nospe i relanium?

Kiedy lecisz na betę?
Myślę, że kaszel nic nie zaszkodzi kropkowi. Spokojnie, napij się herbatki.[emoji4] Bierzesz nospe i relanium?
Na bete ide jutro rano. Biore nospe ale tylko jak cos czuje ze pobolewa, a tak to nie biore bo nic nie czuje. Doslownie nic i jakieś mam takie przeczucie ze jednak sie nie udalo. Teraz właśnie pobolewa mnie podbrzusze ale wzielam juz nospe

Kiedy lecisz na betę?
Dżoasia robiła w 6dpt i miała ponad 30 bete:).
Ja robiłam 6dpt i miałam 28.
Dziewczyny czułyście cos ze jednaj sie udalo?
U moze mi wyjsc jutro jeszcze ovitrelle? Jal wzielam go 17 maja a punkcja byla 19 maja a transfer 5 dniowej blastki 24 maja?

reklama
Do góry