Justyska13
Fanka BB :)
Ta
takze dzis juz je zamrozili, przynajmniej jak dzwonilam przed 12 to embriolog mowila ze juz sa zamrozone. Mam nadzieje ze zglosimy sie po nie dopiero za 2 lata aczkolwiek jakies czarne mysli mi przychodza do glowy.
Wiem ze brak objawow to tez moze byc pozytyw ale sama nie wiem. Wogole to na brzuchu taka nalana jestem tzn jakbym byla w 4 mc, nawet ostatnio bratowa podpytywala glupio... wage mam caly czas taka sama ale jakos taki ten brzuch mi wywalilo u dolu. Pewnie przez leki.
A wlasnie jak dlugo bierze sie estrofem?
Tak zamrozili te 2 blastki na jednej slomce bo taka decyzję podjelismy w piatek ze jeśli któreś dotrwaja to maja zamrozic po dwie na jednej slomce, poniewaz i tak sa slabsze bo osiagnely stadium blastocysty później niz w 5 dobie wiec jak cos to beda podawane do transferu razem.Może faktycznie wdały się w m i wcale się do niczego nie spiesza Najwazniejsze, ze ruszyły A zamrozili je już?
Oj nie powiem, ze było wczoraj lekko, ale hormony nie dały za wygrana
Zobaczymy, co wyjdzie, ale jestem dobrej myśli. Prawda jest taka, ze nie bardzo mam wpływ i teraz nic tylko czekac zostaje
Dziękuje bardzo❤
A ustalalas coś z ta krzywa? Czy może już ja zrobiłaś?
Trombofilii się nie boj, co najwyżej bedziesz heparynę brac Ale akurat to chyba jest najmniejsze zlo
takze dzis juz je zamrozili, przynajmniej jak dzwonilam przed 12 to embriolog mowila ze juz sa zamrozone. Mam nadzieje ze zglosimy sie po nie dopiero za 2 lata aczkolwiek jakies czarne mysli mi przychodza do glowy.
Wiem ze brak objawow to tez moze byc pozytyw ale sama nie wiem. Wogole to na brzuchu taka nalana jestem tzn jakbym byla w 4 mc, nawet ostatnio bratowa podpytywala glupio... wage mam caly czas taka sama ale jakos taki ten brzuch mi wywalilo u dolu. Pewnie przez leki.
A wlasnie jak dlugo bierze sie estrofem?