reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Carenik
Niestety nic z tego nie będzie
Wczoraj progesteron 15,20 ng/ml
Dziś juz tylko 6,01 ng/ ml
Czyli wszystko zmierza ku @
Niby wszystko robiliśmy jak trzeba i monitoring był i przytulanki wtedy kiedy trzeba .... i od razu leki wdrożone gdyby coś zaskoczyło a tu nic
Mi się wydaje ze nie dochodzi u nas do implantacji ze coś z tym jest nie tak
Pojedziemy w środę na wizytę zobaczymy co nam powie lekarz
Jaki będzie miał dla nas plan bo ja z każdym kolejnym cyklem coraz bardziej się podłamuje [emoji20]
Marzycielka po kilku latach walki pamiętam to uczucie zwątpienie i złości na cały świat.
Próbujcie in vitro jeśli warunki finansowe i psychiczne Wam na to pozwalają.
Jednym udaje się za pierwszym razem ,inni muszą walczyć ale różnymi sposobami w końcu dochodzi się do upragnionego -bycia matką.

reklama
Dziewczyny czy orientuje się któraś z Was czy z zespołem policystycznych jajników zajście w ciążę jest możliwe?
Moja bratowa dowiedziała się dzisiaj że ma ten zespół A o dziecko starają się 2 lata.
Mam znajoma ktora z ta choroba zaszla za 1 razem. Malo tego! U meza stwierdzili mala fuchliwosc plemnikow!

Marzycielka po kilku latach walki pamiętam to uczucie zwątpienie i złości na cały świat.
Próbujcie in vitro jeśli warunki finansowe i psychiczne Wam na to pozwalają.
Jednym udaje się za pierwszym razem ,inni muszą walczyć ale różnymi sposobami w końcu dochodzi się do upragnionego -bycia matką.

Tez mysle @Marzycielka ze jak sie „wrzuci wszystkie rece na poklad” - mam na mysli ze totalnie wszystkie sciezki wykorzysta - co kosztuje maaasy sily, cierpliwosci, kasy, zdrowia, to kiedys sie uda!!
Dziewczyny rodzace chocby dzis sa tego przykladem! Jak nie drzwiami to oknem! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

reklama
Do góry