reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Embryoglue mialam i ja ale ah nie dali bo to podobno musi byc wskazanie embriologa
Czyli powiedz mi biopsje mialas z jakiego powodu? Co mowili ze od razu przed transferem ja zrobilas? I co z tego badania wyszlo?
Nie wiem, ja płaciłam za ah z góry, a gdyby nie cc to biopsji bym nie miała. Z biopsji wyszło że mam opóźnienie jednodniowe. Chyba to ta gotowość endometrium.

No u mnie co 2 dni po poronieniu spadek to byl 15-20%.
A czy bete robilas z 2 dniowym odstepie? Spadek do 400 z 1700 jest bardzo wysoki, to musialby byc conajmniej z tydzien, rzeczywiscie wyglada na blad.. oby tak bylo ze to blad
Ostatnie badanie było w poniedziałek i wczoraj. Być może w tym czasie zaczęło spadać.

Jestem w pociagu jeszcze. Nie wiem wkrecam sobie czy czasem jakies nie pękly, bo dwa dni temu czulam bardzo jajniki, sluzy byly w dużych ilosciach i wodniesto przrzroczyste a teraz brzuch m n oe juz tak nie boli, sluzow jest malo i to bardziej bialawe. Jedyne co piersi malo co mi nie pekna tak mnie okrutnie bola i sa nabrzmiale. Ooo i dlatego sie martwie
[USER=187517]@Justyska13 Kochana ✊✊✊❤❤❤ za pełen koszyczek pięknych jajeczek bedzie dobrze

reklama
Staffiki. Wszyscy je myla z amstaffami ale sa sporo mniejsze (12-15kg suka, nieco wiecej pies).
Ten o ktorym piszesz to Alusia (rodowodowo Alice).
To amstaffki? Ten trzeci od lewej na drugim zdjęciu byłby mój [emoji3531][emoji7] zakochałam się hehe
20190418_174652.jpeg
20180808_110909.jpeg
20181221_120052.jpeg

Do góry