Carenik
Fanka BB :)
No wlaaaaasnie.Nie chce się nakręcać bo wiem ze czasem zanim się zapłodni zagnieździ to troche trwa [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlaaaaasnie.Nie chce się nakręcać bo wiem ze czasem zanim się zapłodni zagnieździ to troche trwa [emoji16]
@Vinszka Pewnie po 13 będą wyniki, dam znać.Boże, oby to była pomyłka, ale bardzo to nieprofesjonalne, tyle stresu można się najesc. Daj koniecznie znać, myślami jestem z Tobą i mocno zaciskam kciuki za okruszka.
@Aduś16 Wczoraj był to 22 dpt. Podany był 1 zarodek.A ktory to dpt?? Jak Mialas 2 zarodki to moze jeden z nich obumarl dlatego spadek..
@Vinszka nie mam pojęcia w poniedziałek była 1700 a wczoraj 410. Dlatego dzisiaj też poszłam zrobić czy jakiś błąd się może nie wkradł. Ostatnio w klinice przez pomyłkę też nie moje wyniki były wgrane a po 15 minutach poprawili.
Czy Ty juz po transferze ?
@Carenik Nawet nie wiem jak wyglądają takie spadki.Kurcze to nawet na spadek to az nienaturalnie duzo...
Biopsja była jeden cykl przed crio, dlatego mój błąd że wyliczyłam to w crio. Ja sobie wyliczam to w całość, ale fakt, was to może ominąć.
A przy transferach ja zawsze mam ah i embroGlue. Zwiększa szanse ponoć.
Maltańczyk mąż powiedział że jak się teraz nie uda to kupi mi psa a po za tym w czerwcu mamy 1 rocznicę ślubu
A czy bete robilas z 2 dniowym odstepie? Spadek do 400 z 1700 jest bardzo wysoki, to musialby byc conajmniej z tydzien, rzeczywiscie wyglada na blad.. oby tak bylo ze to blad