redferrari
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam na sztucznym. A. O do wyliczeń ja się zdałam na lekarza.Kochana to znaczy ze co ktorym dniu masz miec transfer ?? Jak to sie wtedy liczy w takim razie ?? Cykl naturalny czy sztuczny??
Laurka chyba Agniecha. Na kafeterii jest fajny wątek in vitro z kd. To trudne decyzje ale prowadzą do celu.Cześć kobitki, jest obecnie któraś z Was na etapie procedury in vitro z komórką dawczyni?
Ja się bije z myslalami czy jest sens podejmować 3stymulacje, bo poprzednie 2skonczyly się słabymi tylko 2zarodkami i betą mniejszą niż 1...tyle kwesti jest do przemyślenia...
Aaa czyli to tez sie jest na sztucznym. Wazne ze sie udaloJa byłam na sztucznym. A. O do wyliczeń ja się zdałam na lekarza.
Bardzo ładnie ujęteOby starczyło nam sił, zapału i wytrwałości. A pierwsze spojrzenie dzieciątka wynagrodziło to wszystko przez co musimy przejść
Biore witaminę d3, modulator homocysteiny, kwas foliowy metylowany i od dzisiaj metypred ;(A jaki masz plan (leki?) i co dotąd zbadaliscie?? Jaki zarodek Wam zostal? Życze Ci z calego serca! [emoji173]️[emoji173]️
Novum Warszawa :-)A w jakim miescie to badanie?