reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pięknie! Czyli badanie było strzałem w dziesiątkę! Bardzo mocno Ci gratuluje tego szczęścia
@Vinszka Tak zgadza się! Warto było ☺️ Dziękuję kochana ❤️
Gratulacje ;* jakie kochane badanie??
@Kamaaa U mnie było badanie receptywności endometrium. Okazało się, że transfer musiałam mieć jeden dzień później niż liczą lekarze.
Super [emoji173]️cieszę się razem z Tobą!!! Spokoju i zachcianek Ci życzę [emoji16][emoji8]
@Marzycielka7 Dziękuję ❤️

Rozumiem Ciebie Kochana. Tylko, że ja chyba powoli nastawiam się na czwórkę dzieci (licząc, że jeden się nie przyjmie) . Choć kto wie, to że teraz mam takiego farta to nie znaczy, że później też tak będzie. Jakby nie patrzeć z roku na rok się starzeję. :szok:

Wiesz, mój lekarz lubi chyba jak progesteron jest w miarę wysoko. Na wynik 41 nie stwierdził, że jest pięknie, tylko, że trzeba utrzymać ten wynik.
Tylko ja to też inny przypadek... podoba mi się jednak to, że ostrożnie mnie prowadzi. Z rozwagą.
U mnie 35 nie wielki musze jutro powtorzyc badanie czy Nadal jest taki moj tez mowil zeby lepiej byl juz taki ale ja biore mase lekow

U nas zapłodniali 6 i mieliśmy z tego 5 blastek. Czekają jeszcze 3.

To trudny wybór, szczerze mówiąc, bo zawsze jest pytanie czy uda Ci się wszystkie urodzić, czy tyle dzieci chcesz... ja mam mentalny problem oddać zarodki.
U nas profesor powiedzial ze czasami pary proszą o zaplodnienie wiecej niz ustawowe 6 komorek, ale on robi to dopiero przy 2-3 stymulacji, bo powiedzial ze za duzo kobiet pozniej trafia do psychiatry, bo nie potrafia oddac embrionow innej parze, a sami tez nie sa w stanie zdecydowac sie np na 7 dzieci....
My zaplodnilismy 6 komorek, zaplodnilo sie 5 sztuk, a 4 dotrwaly do blastki, 1 moja blastka ma juz 13 tygodni i rosnie dalej [emoji3590] a trzy sa zamrozone... Zawsze chciałam dwojke dzieci, ale nie wyobrażam sobie chyba oddac embrionow... Jedna nadprogramowa komorke oddalam dla innej pary, ale blastki sobie nie wyobrazam narazie... Najwyzej będziemy miec czwórkę dzieci [emoji85]

reklama
Dziewczyny a czy jak zarodek po transferze by się nie przyjął a bierze się wszystkie leki na podtrzymanie to okres przyjdzie czy dopiero jak się odstawi leki?
Raczej dopiero jak odstawisz bo leki oklamuja organizm i on mysli ze jestes w ciazy ale u niektorych zdaza sie ze dostaja

Do góry