reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze.... A ona zaszła naturalnie czy in vitro? Ta bakteria przeszkadzała jej w zajsciu?
Ona naturalnie bakteria zarazili ja w szpitalun jak miała sonde wkladana żeby się pozbyć kamienia nerkowego. To akurat też się działo zaraz po porodzie
Mi się wydaje że pierwsze przepisza Ci antybiotyk bo zakażenie e coli nie leczone może buc niebezpieczne.Mialas jakieś objawy?

Krew tak może nie dochodzić, ogólnie rzecz biorąc jedzonka może być mało. Heparyna podniesiona na 0.6 i zobaczymy.

Jestem w szoku, że mój gin to sprawdził i czuje się w bardzo dobrych rękach.
Bedzie dobrze, trzymamy kciukiJa mam kolejna wizyte 21 to tez pidpytam o przeplywy Duzo lez na lewym boku, lepiej dziecko sie dotlenia podobno

Widzę, że nie potrafisz sobie poradzić z niesprawiedliwością, że Tobie się nie udało to takim tekstem dopiekę ciężarnym. Nie jesteś silna bo nie umiesz się pogodzić z porażką i walisz takim tekstem. Zdziwisz się ile kobiet w ciąży korzysta z kąpieli i wypije łyczek wina i nie mają Ci czego zazdrościć. Ja jestem po 6 nieudanych transferach i nigdy nie byłam w ciąży. Lekarze rozkładają ręce, bo nie znają przyczyny czemu u mnie nie dochodzi do implantacji, a jestem przebadana z każdej strony. Przeżyłam starę swoich dzieciaczków, ale nie jestem złośliwa. Wiem, że będę matką, bo mam tyle w sobie miłości i odwagi, by okazać ją obcemu dziecku. Więc pomyśl najpierw co piszesz, bo to forum by się wspierać a nie dogryzać.
Lepiej bym tego nie ujela [emoji4]

Ja od kilku dni testuje jogę mega fajna sprawa ale moje figury wogole nie przypominają tych oryginalnych pozycji Hehehe moj maz to sie tak śmieje ze mnie ze zarobiłabym miliony wrzucając to na youtube taka ze mnie pokraka :D Nawet nie przypuszczałam ze to takie trudne.
Na pierwsze miesiace, jesli nie lata, polecam praktyke u doswiadczonego jogina. Zeby nabrac dobrych nawykow do samodzielnej praktyki asan w domu.

Ostatnia edycja:
Ona naturalnie bakteria zarazili ja w szpitalun jak miała sonde wkladana żeby się pozbyć kamienia nerkowego. To akurat też się działo zaraz po porodzie
Mi się wydaje że pierwsze przepisza Ci antybiotyk bo zakażenie e coli nie leczone może buc niebezpieczne.Mialas jakieś objawy?
W sumie jakoś szczególnie nie. W tym cyklu jakieś delikatne swędzenie i lejace uplawy i tyle. Wcześniej jakoś nic

reklama
Do góry