reklama
Pini88
Fanka BB :)
Jak wygladaly te prenatalne u ciebie?Dzieki za dzisiejsze kciuki [emoji4]
Jestem po prenatalnych, dzis 12+3wg om, usg pokazało 13+1 wszystkie parametry idealne, czekam jeszcze na wynik z krwi
Usg w 12+3tc sprawdzali obecność kosci nosowej, przeziernosci karku, rece nogi, seduszko mozg itp, wszystko to samo co w ciazy nie z in vitro tylko do wyliczania ryzyka chorób trzeba podac ze to ciaza z in vitro i czy z komorek naturalnych czy mrożonych (jesli mrozone podaję sie kiedy byly pobrane)Jak wygladaly te prenatalne u ciebie?
No i potem badania krwi pappa, wynik za jaies 10 dni
Pini88
Aha dzieki a jak ja jestem w 10tygodniu to tez jest ok na prenatalne?Usg w 12+3tc sprawdzali obecność kosci nosowej, przeziernosci karku, rece nogi, seduszko mozg itp, wszystko to samo co w ciazy nie z in vitro tylko do wyliczania ryzyka chorób trzeba podac ze to ciaza z in vitro i czy z komorek naturalnych czy mrożonych (jesli mrozone podaję sie kiedy byly pobrane)
No i potem badania krwi pappa, wynik za jaies 10 dni
Od 11+6 najwcześniej można sie zapisywac
Aha dzieki a jak ja jestem w 10tygodniu to tez jest ok na prenatalne?
I zawsze z blastka mialas podejscie?? Beta 0 czy ruszyla sie chodz raz??Nospy? Przez pierwsze 3 dpt brałam 3 razy dziennie jedną tabletkę ten zwykłej nie forte potem 4 i 5 dzień 2 a teraz już w ogóle nie biorę. Zobaczymy. Strasznie się boję, test dopiero w piątek, to nasze 3 podejście i już naprawdę nie wiem czy zniosę koleje niepowodzenie jak coś
Paulina_1408
Aktywna w BB
Tak ale zawsze crio bo przy stymulacji było zagrożenie hiperstymulacją więc musieliśmy odczekać miesiąc, ogólnie to lekarz w szoku lekkim, że nie wyszło do tej pory bo zarodki wysokiej jakości. A beta zawsze chyba 0,13 czy 0,10 jakoś tak więc nic nie ruszyła. Ale czy to miałoby jakiekolwiek znaczenie?I zawsze z blastka mialas podejscie?? Beta 0 czy ruszyla sie chodz raz??
Śliwka12345
U mnie też blastki super piękne najwyższej jakości i też nicTak ale zawsze crio bo przy stymulacji było zagrożenie hiperstymulacją więc musieliśmy odczekać miesiąc, ogólnie to lekarz w szoku lekkim, że nie wyszło do tej pory bo zarodki wysokiej jakości. A beta zawsze chyba 0,13 czy 0,10 jakoś tak więc nic nie ruszyła. Ale czy to miałoby jakiekolwiek znaczenie?
Paulina_1408
Aktywna w BB
Musimy być dobrej myśli i walczyć do skutku!U mnie też blastki super piękne najwyższej jakości i też nic
Ostatnia edycja:
reklama
Super gratulacje:-)To juz miałaś z test Pappa?Ile dzieciątko mierzy?Dzieki za dzisiejsze kciuki [emoji4]
Jestem po prenatalnych, dzis 12+3wg om, usg pokazało 13+1 wszystkie parametry idealne, czekam jeszcze na wynik z krwi
Podziel się: