Pini88
Fanka BB :)
A ty kochana bierzesz progesteron czy schodzisz?Musze dotrwac do 13 tygodnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty kochana bierzesz progesteron czy schodzisz?Musze dotrwac do 13 tygodnia
W 12 tyg łożysko w pełni się ukształtowuje i zaczyna produkować wszystkie potrzebne hormony, także progesteronCzy moj organizm zacznie produkowac progesteron Sam? Tam mi lekarz powiedzial
To dobrze bo wiecznie zmartwienia man jutro wizyta a ja przerazona czy z moja dziecina jest okW 12 tyg łożysko w pełni się ukształtowuje i zaczyna produkować wszystkie potrzebne hormony, także progesteron
Doskonale Cię rozumiem Ja najchętniej kupiłabym sobie ultrasonograf, żeby non stop sprawdzać, czy wszystko jest ok, czy serce bije, czy rośnie, itp.To dobrze bo wiecznie zmartwienia man jutro wizyta a ja przerazona czy z moja dziecina jest ok
A nie drugofazowe? Czyli ze endometrium drugiej fazy cyklu.Dziewczyny macie duża wiedzę wiec może pomożecie
Co oznacza wyrażenie endometrium dwufazowe ?
Matko jedyna, jak Ty się musisz stresować przed ivf. Kochana, a może będziesz na długim protokole i wyniki doniesiecie już. [emoji848]Kurcze dziewczyny moich i meza kariotypow dalej nie ma :-( dzis dostalam juz plamienia na miesiaczke, wizyta decydujaca o stymulacji jutro a tych cholernych kariotypow brak! No szlak mnie trafia bo nie wiem co robic? Czy dzis liczyc juz jako pierwszy dzien miesiączki czy nie? Kurde oby lekarz jutro podjal decyzje bez tych kariotypow. Bo inaczej mamy cykl w plecy! Dzis moj lekarz nie pracuje wiec nawet nikt mi nie powie co robic.
Nie stresuj sie kochana, czekaj do jutra na wizytę wtedy wszystkiego się dowiesz co lekarz zdecyduje. Co ma byc to bedzie juz nie zmienisz.Kurcze dziewczyny moich i meza kariotypow dalej nie ma :-( dzis dostalam juz plamienia na miesiaczke, wizyta decydujaca o stymulacji jutro a tych cholernych kariotypow brak! No szlak mnie trafia bo nie wiem co robic? Czy dzis liczyc juz jako pierwszy dzien miesiączki czy nie? Kurde oby lekarz jutro podjal decyzje bez tych kariotypow. Bo inaczej mamy cykl w plecy! Dzis moj lekarz nie pracuje wiec nawet nikt mi nie powie co robic.
Miesiąc po transferze przestałam brać progesteronOd ktorego tygodnia Ci odstawili progesteron?Ja wczoraj masakra wymioty a dzisiaj super jem od rana jak opetanaDziecko nadrabia zaleglosci