reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie uwierzycie dziewczyny, ale ja dopiero niedawno wstałam. I tak każdego dnia. Klade sie spac o 23:00 i wstaję o 13:00. Jedynie od 7-8:00 mam przerwę we śnie, bo odwożę córki do szkoły. Ale po powrocie hyc do łóżka i śpię dalej. Wy też tak macie? Nawet nie mówię już o tym mężowi, bo on ma służby 24h (strażak) i jest wiecznie niedospany. Jak ja mu mówię, że jestem zmęczona i śpiąca to go krew zalewa :D

Kurcze dziewczyny moich i meza kariotypow dalej nie ma :-( dzis dostalam juz plamienia na miesiaczke, wizyta decydujaca o stymulacji jutro a tych cholernych kariotypow brak! No szlak mnie trafia bo nie wiem co robic? Czy dzis liczyc juz jako pierwszy dzien miesiączki czy nie? Kurde oby lekarz jutro podjal decyzje bez tych kariotypow. Bo inaczej mamy cykl w plecy! Dzis moj lekarz nie pracuje wiec nawet nikt mi nie powie co robic.

Kurcze dziewczyny moich i meza kariotypow dalej nie ma :-( dzis dostalam juz plamienia na miesiaczke, wizyta decydujaca o stymulacji jutro a tych cholernych kariotypow brak! No szlak mnie trafia bo nie wiem co robic? Czy dzis liczyc juz jako pierwszy dzien miesiączki czy nie? Kurde oby lekarz jutro podjal decyzje bez tych kariotypow. Bo inaczej mamy cykl w plecy! Dzis moj lekarz nie pracuje wiec nawet nikt mi nie powie co robic.
Matko jedyna, jak Ty się musisz stresować przed ivf. Kochana, a może będziesz na długim protokole i wyniki doniesiecie już. [emoji848]

Nie stresuj sie kochana, czekaj do jutra na wizytę wtedy wszystkiego się dowiesz co lekarz zdecyduje. Co ma byc to bedzie juz nie zmienisz.
1dzien cyklu liczysz jak jest krwawienie a nie plamienie. Jak do teraz sie nie rozkrecilo to od jutra mozesz liczyc 1dc (chyba ze i jutro nie bedzie).
Wlasnie moze na dlugim protokole bedziesz to wtedy sie pozniej zaczyna(chociaż tabletki anty sie zwykle wtedy bierze jakos od poczatku cyklu).
Moglibyscie zaczac i bez kariotypow, ale to wlasciwie zależy od tego co byscie zdecydowali gdyby cos tam wyszlo...

Czekaj do wizyty nic innego nie możesz zrobić...

reklama
Do góry