Śliwka12345
Fanka BB :)
Jedna zostały nam jeszcze 3blastka 2 czy 1 ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedna zostały nam jeszcze 3blastka 2 czy 1 ??
Ja kochana 174 70kg az wstyd sie przyznac ty to szczuplutka jestes
Super trzymamy kciukiJa już po transferze teraz tylko czekać. Beta za 10 dni
Już od tygodnia nie biorę progesteronu i wydaje mi się że mój brzuch z tygodnia na tydzień jest coraz większy :-( Nie chce myśleć co będzie jak będę w 9 miesiącu..najgorsze jest to że ciągle głodna jestem i ciągle jeść mi się chce...A myslisz ze to progesteron?
Trzymam kciukiJa już po transferze teraz tylko czekać. Beta za 10 dni
Od ktorego tygodnia Ci odstawili progesteron?Ja wczoraj masakra wymioty a dzisiaj super jem od rana jak opetanaDziecko nadrabia zaleglosciJuż od tygodnia nie biorę progesteronu i wydaje mi się że mój brzuch z tygodnia na tydzień jest coraz większy :-( Nie chce myśleć co będzie jak będę w 9 miesiącu..najgorsze jest to że ciągle głodna jestem i ciągle jeść mi się chce...
Ja mam brac progesteron do 12tyg potem mam schodzic pomalu apetytu I zaxhcianek nie mam wsumie normalnie jemJuż od tygodnia nie biorę progesteronu i wydaje mi się że mój brzuch z tygodnia na tydzień jest coraz większy :-( Nie chce myśleć co będzie jak będę w 9 miesiącu..najgorsze jest to że ciągle głodna jestem i ciągle jeść mi się chce...
Ja dzis zaczelam 11 tc i mam już duży brzuch (163 cm, 53 kg). Mi wywaliło w 9 tc. Biorę tylko progesterom 3 x dziennie 100. Wrzucałam wczoraj fotkęCiazowki czy wam tez tak brzuch wywala 10ty a zaokraglil sie pod pepkiem wypukle takie nie za wczesnie czy to zastrzyki?
Ja tez do 12 tyg mam brać, chociarz schodzę już z niego od 6 tc, bo zawsze mam za wysoki w badaniach.Ja mam brac progesteron do 12tyg potem mam schodzic pomalu apetytu I zaxhcianek nie mam wsumie normalnie jem