reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już od tygodnia nie biorę progesteronu i wydaje mi się że mój brzuch z tygodnia na tydzień jest coraz większy :-( Nie chce myśleć co będzie jak będę w 9 miesiącu..najgorsze jest to że ciągle głodna jestem i ciągle jeść mi się chce...
Od ktorego tygodnia Ci odstawili progesteron?Ja wczoraj masakra wymioty a dzisiaj super jem od rana jak opetanaDziecko nadrabia zaleglosci

Już od tygodnia nie biorę progesteronu i wydaje mi się że mój brzuch z tygodnia na tydzień jest coraz większy :-( Nie chce myśleć co będzie jak będę w 9 miesiącu..najgorsze jest to że ciągle głodna jestem i ciągle jeść mi się chce...
Ja mam brac progesteron do 12tyg potem mam schodzic pomalu apetytu I zaxhcianek nie mam wsumie normalnie jem

Ciazowki czy wam tez tak brzuch wywala 10ty a zaokraglil sie pod pepkiem wypukle takie nie za wczesnie czy to zastrzyki?
Ja dzis zaczelam 11 tc i mam już duży brzuch (163 cm, 53 kg). Mi wywaliło w 9 tc. Biorę tylko progesterom 3 x dziennie 100. Wrzucałam wczoraj fotkę ;)

reklama
Kochane cieszcie sie z tych brzuszkow. Wszystko potem wraca do normy. Ja chciałam zeby szybko bylo widac mi brzuszek. Chcialam widzieć ze nam sie udało. Ze ten mały szkrab tam rośnie sobie. Nie ma nic piękniejszego jak ciążowy brzuszek!!! Teraz najważniejsze jest zdrowie tych brzdacow. Cieszcie sie tym czasem poki możecie.

Do góry