Ja bym zrobila ta krzywa glukozowo insulinowa. Ja mam na czczo dobry cukier a insulina po obciążeniu wysoka... Subpopulacje limfocytow z komórkami NK tez bym juz zrobila... pakiet na trombofilie przez test dna kosztuje 330zl mi sporo mutacji wyszło.
U mnie np według Pasnika najwiekszym problemem z implantacja byl chyba kir AA.
Trudno doradzić czy juz wszystko badac czy jeszcze poczekac. Ja po dwóch nieudanych transferach zdecydowalam sie na wszystkie badania i po tych wszystkich zaleceniach pierwszy raz zobaczylam 2 kreseczki... bez szczesliwego zakonczenia ale to już coś...
Sama musisz kochana zdecydowac...
Koszt niby spory ale w porównaniu z ivf, transferami itp nie jest az taki ogromny
Mozesz tez jeszcze spróbować bez badan a z heparyna i sterydem na wszelki wypadek...
No wlasnie chyba jestem za tym zeby zrobic badanie krzepliwosci i dolozyc sterdy i podejsc jeszcze raz...
Z drugiej strony nigdy nie ma gwarancji ze po tych wszelkich badaniach uda sie... jest tyle rzeczy jeszcze do zbadania a moze te zarodki i tak za slabe sa??? To 4CC obydwa...
To i tak jest cholernie dluga droga...
Najwyzej bedziemy zaczynac od nowa w innym miescie juz... chcialabym sie go sluchac i zeby tylko on mial racje....[emoji20][emoji20][emoji20]