reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciazowki jakie witaminy bierzecie?
Ja biorę na zmianę mama dha premium+ 2 tabl. dziennie i femibion 2 i do femibionu dorzucam jeszcze Wit. D (vigantoletten) i dha z alg, bo uważam, że jest ich tam za mało. Do tego jeszcze wrzucam magnez jak łapią mnie skurcze.
Jest
Beta 1,8
Progesteron 42 ng/ml
Dzis 6 dpt 5 dniowej blastki
Dupa

Dodam ze biore duphaston doustanie 2 tabl ktory podobno nie wychodzi we krwi wiec czemu taki progesteron wysoki?
Ostatnio w 7dpt mialam bete 0,8 a progesteron 12 ng/ml
Kurczę, bardzo mi przykro:(. Jest jeszcze jakaś szansa, że to za wcześnie. Musisz powtórzyć i będzie pewność. Z całego serca życzę, aby ta beta jednak ruszyła, choć pewnie sama wiesz, że szanse nie są mega wielkie.

Dziewczyny cos mi nie pasuje:/ nie rozumiem tego.
Wyszedl duphaston we krwi??
Są 2 możliwości. Albo beta jeszcze ruszy albo progesteron faktycznie wyszedł od leków. Mi zawsze prog wychodził wysoki (jak byłam na lekach z ujemną betą i jak byłam w ciąży bez żadnych dodatków).

Ja biorę na zmianę mama dha premium+ 2 tabl. dziennie i femibion 2 i do femibionu dorzucam jeszcze Wit. D (vigantoletten) i dha z alg, bo uważam, że jest ich tam za mało. Do tego jeszcze wrzucam magnez jak łapią mnie skurcze.

Kurczę, bardzo mi przykro:(. Jest jeszcze jakaś szansa, że to za wcześnie. Musisz powtórzyć i będzie pewność. Z całego serca życzę, aby ta beta jednak ruszyła, choć pewnie sama wiesz, że szanse nie są mega wielkie.

Wiem wiem
Dziekuje[emoji8]

Są 2 możliwości. Albo beta jeszcze ruszy albo progesteron faktycznie wyszedł od leków. Mi zawsze prog wychodził wysoki (jak byłam na lekach z ujemną betą i jak byłam w ciąży bez żadnych dodatków).

Ale jak mialas bete ujemna a wysoki progesteron to bralas duphaston czy inne luteiny lutinusy itp?

reklama
Do góry