Ja mam receptyLaski czy ma któraś do odsprzedania lutinus i duphaston?
reklama
Skarbulenka
Fanka BB :)
Na lutinus i duphaston?Ja mam recepty
A mogłabym od Ciebie odkupić?
U mnie w mieście w hurtowniach nie ma już wcale lutinusa
Ja mam tylko prolutex, 15 fiolekLaski czy ma któraś do odsprzedania lutinus i duphaston?
Skarbulenka
Potrzebny mi jest duphaston i lutinusJa mam tylko prolutex, 15 fiolek
Dziewczyny , czy miała któraś z Was podane domacicznie osocze bogatoplytkowe ? Na czym to polega i co ma na celu ? Zostało mi to teraz zaproponowane przed transferem , cena usługi jedyne 1000 zł i nie wiem za bardzo co to ma na celu A nie dopytalam
Cytrynka122
@Justyska13 Dopisz mnie proszę do kalendarza 23.04 Test UMA i 24.04 transfer z mrożonego zarodka
Skarbulenka
Ja miałam takie osocze ale na kolanoDziewczyny , czy miała któraś z Was podane domacicznie osocze bogatoplytkowe ? Na czym to polega i co ma na celu ? Zostało mi to teraz zaproponowane przed transferem , cena usługi jedyne 1000 zł i nie wiem za bardzo co to ma na celu A nie dopytalam
Forget-me-not...
Z tego co wiem to stosuja taki wlew na wzrost endometrium, ale nie wiem czy na cos jeszcze...Dziewczyny , czy miała któraś z Was podane domacicznie osocze bogatoplytkowe ? Na czym to polega i co ma na celu ? Zostało mi to teraz zaproponowane przed transferem , cena usługi jedyne 1000 zł i nie wiem za bardzo co to ma na celu A nie dopytalam
A miałaś to.robione ? Daje to jakieś efekty ?Z tego co wiem to stosuja taki wlew na wzrost endometrium, ale nie wiem czy na cos jeszcze...
reklama
Blondasek85
Potrzebny mi jest duphaston i lutinus
Ja mam Lutinus jakby co, nie zużyje bo przy ostatnim transferze dostałam na niego uczulenie.
Podziel się: