Pini88
Fanka BB :)
Ok dziekiKochana, u nas to ja bardziej się boję jak mój mąż, a libido bym porzyczyła [emoji106][emoji1]
Edit: też nie pytałam, ale wiem że jak nie wolno to od razu mówią.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok dziekiKochana, u nas to ja bardziej się boję jak mój mąż, a libido bym porzyczyła [emoji106][emoji1]
Edit: też nie pytałam, ale wiem że jak nie wolno to od razu mówią.
Pini, ja tak mialam ochote przez cala ciaze, ale moj sie zaparl i zylismy w celibacie do konca [emoji85] nawet raz na wizycie moj gin powiedzial emkowi, ze spokojnie mozemy wspolzyc, zeby nie przecenial swoich mozliwosci, bo do dziecka ma zbyt daleka droge [emoji6] ale i tak nic to nie daloNo ja nie pytalam kurcze no ale mam ochotke ale jak moj maz sie boi to nic z tego nie wyjdzie pewnie
My tak, normalnie. Choc dwa razy zdarzylo mi sie zatrzec i bylo troche plamek czerwonych tyci tyci.Dziewczyny ciazowki uprawiacie normalnie sex? Bo moj maz sie boi mowi ze uszkodzi zarodek hehe
My tak, nam lekarz powiedzial ze śmiało można, potem nawet przy krwiaku powiedzial ze można ale delikatnie, ale od tamtej pory juz sie nie odważyślimy [emoji14]Dziewczyny ciazowki uprawiacie normalnie sex? Bo moj maz sie boi mowi ze uszkodzi zarodek hehe
Niech sobie mąż nie pochlebia choćby jak chciał to nie dostanie. Ale najlepiej, żeby nie był to jakiś wyłuzdany dziki seks, tylko delikatne mizianko. Z tym, że jak ty pakujesz w siebie 3x3 lutinus to nie wiem czy będzie ci komfortowo, zwyczajnie się możesz zatrzeć tym prochem, a jak zaczniesz plamić to będzie niepotrzebny stres.Dziewczyny ciazowki uprawiacie normalnie sex? Bo moj maz sie boi mowi ze uszkodzi zarodek hehe
Ja biorę 3x4 i nic takiego nie było, ale fakt. Dziczy w łóżku nie mamy hahaha [emoji205]Niech sobie mąż nie pochlebia choćby jak chciał to nie dostanie. Ale najlepiej, żeby nie był to jakiś wyłuzdany dziki seks, tylko delikatne mizianko. Z tym, że jak ty pakujesz w siebie 3x3 lutinus to nie wiem czy będzie ci komfortowo, zwyczajnie się możesz zatrzeć tym prochem, a jak zaczniesz plamić to będzie niepotrzebny stres.
ty masz chyba luteinę, z tego co kojarzę, a 1 tabl lutinusa jest mniej więcej wielkości 4 tabl luteiny ;P to na objętość musiała byś wcisnąć w siebie 12 tabsów narazJa biorę 3x4 i nic takiego nie było, ale fakt. Dziczy w łóżku nie mamy hahaha [emoji205]
Aaaaaaha kurcze nie wiedziałam. Zwracam honor w takim razie.ty masz chyba luteinę, z tego co kojarzę, a 1 tabl lutinusa jest mniej więcej wielkości 4 tabl luteiny ;P to na objętość musiała byś wcisnąć w siebie 12 tabsów naraz
Aaaaaaha kurcze nie wiedziałam. Zwracam honor w takim razie.
Matko, takie duże? [emoji33]