Carenik
Fanka BB :)
To Twoje? [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]Mozliwe... ja mam jeszcze polowe ciazy przed soba, a kolekcja...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Twoje? [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]Mozliwe... ja mam jeszcze polowe ciazy przed soba, a kolekcja...
na allegro nie sprzedawaliTo Twoje? [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
na allegro nie sprzedawali
kiedyś policze igłyJestem w szoku!
Masakra ile kobieta musi wycierpiec aby zostać matka :-(Mozliwe... ja mam jeszcze polowe ciazy przed soba, a kolekcja...
To lepiej licz teraz póki bliźniaki nie płaczą!!!kiedyś policze igły
Tez niezla kolekcja.U mnie tylko jedna stymulacja i jeden transfer, juz zastrzykow nie robie od 2 tygodni Zobacz załącznik 963276
Mój mąż po naszych nieudanych próbach zajścia w ciąży, inseminacji itd powtarzał, że musimy najpierw umieć być szczęśliwi ze sobą- we dwoje i nie uzależniać naszego dobrego życia tylko od dziecka. Ja mu wierze, to mądry facet i tak zaczęliśmy żyć. Te inseminacje i in vitro było po prostu w "międzyczasie" naszego codziennego życia.Dziekuje Ci [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Musimy ochłonąć , pojechać do lekarza porozmawiać i ułożyć wszystko sobie w naszych głowach ... i pomyśleć co dalej...
Tez mysle by odpocząć przede wszystkim psychicznie
Może skupić się po prostu na codzienności , wspólnych chwilach z mężem
A później nabierzemy sił i ruszymy
Ty tez pomysl na spokojnie nad dalszym planem
Ściskam mocno i Ciebie i @Kurcia też[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dziewczyny musimy dać radę [emoji8][emoji173]️