reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem czy sie sny moje sprawdzaja ale wszystkie 3 ciaze wysnilam sobie na chwile przed zrobieniem testu. Obled wiem, ale przysiegam, ze tak bylo.
Mozliwe, czemu nie.
Ja teraz mialam cykl naturalny. Owulacja w poniedzialek, dzien wczesniej seks,
W kolejna sobote transfer. (5 dni po owulacji).
Jakby losy takie ktos na loterii rozdawal to TEORETYCZNIE moglabym zajsc w dwie ciaze... naturalna i ivf
Ale praktycznie - skoro dotad natura nie dala rady i ivf raz tez nie to wiesz...
Pozostaje nadziej - umiera ostatnia.

A ze tak zapytam - sprawdzaja sie Twoje sny?? [emoji23][emoji23][emoji23]

Bo do mnie w sobote brat dzwonil ze snilo mu sie ze z brzuchem przyjechalam na swieta... a on troche z tych czarodziejowatych... OBY!

reklama
W psychologii jest cos takiego jak samospelniajaca sie przepowiednia. Jak Ci ktos powie to podswiadomie mozesz isc w te strone.

WROZKOM I CYGANKOM MOWIMY NIE

Lepiej uwierz w to ze urodzisz dziecko, ze sie nie poddasz i bedziesz walczyc!
Zobacz na weteranki nasze z forum!! Bierz z nich przyklad! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@annemarie @dżoasia podzielcie sie i wesprzyjcie!! [emoji173]️

Wiem ze są tu dziewczyny co tak wiele przeszły i jest pełna podziwu dla ich walki wiary i siły
I po to tu jestem by mieć w Was wsparcie bo naprawdę je dajecie [emoji173]️

Nie wiem czy sie sny moje sprawdzaja ale wszystkie 3 ciaze wysnilam sobie na chwile przed zrobieniem testu. Obled wiem, ale przysiegam, ze tak bylo.

To wez, przysnij sobie moj test w sobote co?? [emoji23][emoji23][emoji23] taki pozytyny mocno[emoji23][emoji23][emoji23] jak trzeba to moge spac w Twoim sweterku! [emoji176][emoji176][emoji176]

:(Oj dziewczyny, wskoczyłam na forum, a tu tyle smutku. Spodziewałam się lepszych wieści. Straszny ten wtorek.
Ciężko coś napisać mądrego... Chyba tylko tyle, że każda z Was musi to przeżyć po swojemu, odreagować i układać nowy plan. Inaczej się nie da. A w międzyczasie próbować naturalsów. Jeśli tylko są jajowody, to zawsze jest szansa. Ja jestem żywym przykładem. Jedna jedyna ciąża w życiu pojawiła się wtedy, gdy najmniej się tego spodziewałam. Nikt nam nie dawał najmniejszych szans. Trzymam kciuki, aby każdej z Was wszystko się jeszcze ułożyło.

Dziewczyny endo nie całe10 było wczoraj takze spoko. Ale pieknie nie moze byc tak naprawde bo choroba mnie rozlozyla jade z lekami mam nadzieje ze przejdzie i podejde do transferu. Intralipid robi swoje i moja nie uwaga pewnie w sobote mnie zawialo i mam za swoje ;(

Czosnku sie najedz do oporu
Masz goraczke??
Inhalacje z soli bochenskiej na zatoki nos gardlo - dziala ekspresowo
Endo super!!

To wez, przysnij sobie moj test w sobote co?? [emoji23][emoji23][emoji23] taki pozytyny mocno[emoji23][emoji23][emoji23]
Mi sie nie sni sam moment testu tylko takie dziwne zwiazki. Np. za pierwszym razem snilo mi sie ze wracam do domu a pod domem stal regal, a na tym regale butelki, pieluszki, smoczki... I babeczka mowi do mnie zebym wziela bo mi to teraz potrzebne, a ja ze nieeee, bo ja w ciazy nie jestem (we snie bylam napraede pewna ze ne jestem).
Za drugim snilo mi sie ze moja mama byla w ciazy (przynajmniej ja tak myslalam), bo znalazlam w jej lazience test ciazowy, pytam jej czy oczekuje dziecka, ona, ze to moj test...
No i w obecnej ciazy snilo mi sie badanie USG po poronieniu i lekarz mowi ze nie poronilam, ze on ciagle jest i mi pokazal juz takie spore dziecko, mimo, ze to byl sam pocztek :).

reklama
@Kurcia Ty już miałaś tyle podejść i tyle badań, że zastanawiam się co mogło zostać przeoczone. Immunologia u Ciebie ok, cukry wyszły Ci dobrze i z tego co pamiętam, to tarczyca też. Zostaje endometrioza lub receptywność. Może warto jeszcze się skonsultować z dr Mikołajem Karnowskim. On jest podobno guru w sprawach endomendy.

Do góry