Dziewczyny,
Niewyobrażalne ile jedna osoba, może zepsuć. Do wczoraj był spokój, po czym pojawia się
@Elessi, która znowu obraża i pisze posty, że aż włosy na głowie stają. W jej ocenie przecież nic się nie stało, mogła obrażać inne osoby, bo czuła się napadnięta itp. To jest po prostu chore. Pchać się w społeczność, napluć na nią, a potem nawet nie umieć po ludzku przeprosić!
Mój post o bliźniakach był merytoryczny, a osobista historia prawdziwa. Nazwanie mnie "Męczennica, brawo Ty" było dla mnie szokiem, to było tak przykre, tym bardziej, że w takim miejscu używane są tego rodzaju sformułowania. Cóż, ale to już widać po postach, że merytoryki i argumentów jednej stronie brak...więc pojawiają się kolejnę oskarżenia, wyzwiska.
Nie chce być w tym samym gronie, co osoba, która nad sobą nie panuje, nie chcę dzielić się z nią swoją wiedzą, przeżyciami. W moim życiu jest wiele wartościowych osób, między innymi Moje Kochane dziewczyny z tego forum i to z nimi będę dalej walczyć o swoje największe marzenie,już poza tym forum.
Za wszystkie z Was trzymam mocne kciuki
Nigdy się nie poddawajcie!