@Marzycielka7 co brałaś po transferze? Co masz przeciw skurczowego?
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
@Marzycielka7 co brałaś po transferze? Co masz przeciw skurczowego?
Nie wzięłam nic właśnie
Sam transfer nie bolał nic a nic i nawet mi nic nie powiedziano ze brać
Jeśli będę nie tak się czuła to wezmę nospę bo chyba najbezpieczniej
Vinszka
Spóźnione [emoji110][emoji110] ale kciuki za implementację i fluidy ciążowe też wysyłam [emoji177][emoji177]Jadę po mojego kropusia [emoji173]️
Trzymajcie kciuki [emoji110][emoji7]
Marzycielka7
Mam mam, ale jestem na pełnych obrotach. Zobacz załącznik 959649
Pięknie[emoji7]
Marzycielka7
Spóźnione [emoji110][emoji110] ale kciuki za implementację i fluidy ciążowe też wysyłam [emoji177][emoji177]
Fluidy się przydadzą a kropeczki niech się ładnie lokują[emoji847]
Zabraliśmy ze sobą dwa [emoji7]
Mi też nie pomogły A Przytulanki tylko chwilowe skurcze wywołałyNic, żadnych zapowiedzi nie ma. Od dzisiaj przytulanki z mężem, bo kilku godzinne spacery i chodzenie po schodach nie pomaga
Dziewczyny czy mierzyla ktoras z was hcg w pozniejszych tygodniach ciazy?
23 marca mialam 28 tysiecy
A dzis w 7t6d mam 280 tysiecy...
Naczytalam sie o tym zasniadzie groniastym.... Czy jest jest juz zarodek i serduszko, to dalej cos takiego sie moze przytrafic? [emoji20][emoji20][emoji20]
Nie plamie, nic mnie nie boli, progesteron prawie 80 ng/ml
23 marca mialam 28 tysiecy
A dzis w 7t6d mam 280 tysiecy...
Naczytalam sie o tym zasniadzie groniastym.... Czy jest jest juz zarodek i serduszko, to dalej cos takiego sie moze przytrafic? [emoji20][emoji20][emoji20]
Nie plamie, nic mnie nie boli, progesteron prawie 80 ng/ml
Hey dziewczyny proszę o pomoc , jestem w 25 dpt 2 dniowego zarodka i chciałam was się doradzić bo dzisiaj zrobiłam progresteron i ma 72 ng/ml, ostatnio 10 dni temu 67 i dał lekarz mi prolutex ale widać mi nie pomógł dziewczyny proszę co robić? Czy to nie za mały progresteron ?
reklama
annemarie
Hey dziewczyny proszę o pomoc , jestem w 25 dpt 2 dniowego zarodka i chciałam was się doradzić bo dzisiaj zrobiłam progresteron i ma 72 ng/ml, ostatnio 10 dni temu 67 i dał lekarz mi prolutex ale widać mi nie pomógł dziewczyny proszę co robić? Czy to nie za mały progresteron ?
Masz bardzo wysoki progesteron[emoji106]oprocz tego jest wydzielany skokowo wiec teraz tak a za godzine inaczej.Co robic? Nic, sloncem sie cieszyc[emoji4][emoji4][emoji4]wszystko ok!
Podziel się: