reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O kurcze to mega roznica! Tylko mi jak cos to krakow odpada, nikogo tam nie mam :-(
Ale mi udało się dodzwonić tylko do kilku w Rzeszowie, nie udało mi się zadzwonić np. do żadnej Słonecznej, także pytaj o ceny przed zakupem u nas, a najlepiej wcześniej się zorientuj w Rzeszowie i u Ciebie w okolicy, bo ovitrele był po 77 zł czyli jeszcze mniej w Krakowie

reklama
A więc tak @tina35 @dzoanna @dżoasia i wszystkie inne staraczki ( bo nie sposób Was wymienić [emoji16])
Juz po wizycie
Okazało się ze endo ponad 9 mm
A pęcherzyków jest 8
Tak więc ta stymulacja przyniosła efekt [emoji2]
Punkcja juz w środę [emoji2]
@sksk prawdopodobnie w tym samym dniu wypadnie nam transfer [emoji6][emoji4]
@Marzycielka7 gratuluję!! Doczekałaś się. Teraz mocne ✊✊✊za szczęśliwy przelot do bazy i wgryzanie się w brzuszek mamusi

@Marzycielka7 gratuluję!! Doczekałaś się. Teraz mocne [emoji110][emoji110][emoji110]za szczęśliwy przelot do bazy i wgryzanie się w brzuszek mamusi

Dziękuję[emoji10]
Dostałam szanse , zrobię wszystko co w mojej mocy dla kropeczka [emoji7]
Dobraliśmy tez opcję time lapse oby udało się z tych komóreczek coś zapłodnić [emoji120]

reklama
Moje drogie dziś wiele się dzieje.
@Marzycielka7 trzymamy kciuki za piękne jajeczka
@kate_p7 oby beta szybowała do nieba
@Kingul za piękne widoki na usg
@Pini88 aby beta skoczyła do nieba
@lafantynka trzymamy kciuki za bezbolesną cesarkę i szybkie przytulenie skarba

Pozostałym dziewczynom życzę miłego, słonecznego poniedziałku, a za działające z za krzaków również trzymamy mocne kciuki :):):):):):):)
Kochana jak będziesz miała chwilkę, to wpisz mnie proszę do kalendarza na 9.04 na podglądanie Malucha. Przy tej okazji serdeczne dzięki za przejęcie kalendarza:)
16dpt I tak sie boje bo nic nie czuje mysle ze sie nie udalo jednak
Myśl pozytywnie. U mnie co prawda był naturals, ale test zrobiłam tylko dlatego, że spóźniał mi się okres, a miałam w tym dniu zaplanowane farbowanie włosów. Ogólnie nie czułam nic. A teraz Maluch kopie po brzuchu... Także tego;)
6dpt Beta 0,3 czyli nici.. coś mam przeczucie, ze nic z tego podejścia nie będzie( jeżeli to były najlepsze zarodki). Rozwaliłam statystykę - tym razem była bardzo nie przychylna☹
Bardzo mi przykro:( Oby kolejny był tym trafionym. Trzymam kciuki.
9dpt beta 0.2
7 transfer tez porażka.
Ładny zarodek 4AA sie nie przyjął.
Takze ten tego chyba czas zbadac kiry
Kurczę, no coś musi być na rzeczy. Nie wierzę, że wszystkie zarodki były chore. Faktycznie rusz immunologię, pogadaj może z Paśnikiem. Warto sprawdzić przed kolejnym podejściem receptywność endometrium. No i zostaje tarczyca i cukry, jeśli nie badałaś. Trzymaj się kochana.
Kurde podoba mi sie ten pomysl zeby podac dwa w roznym stadium... ale to trzeba planowac w momencie punkcji:/ teraz nie mam juz takiej opcji:/ a mialas to badanie receptywnosci endo?
A czy jest jakies badanie na kurczliwosc endometrium??
Tak, ja miałam robione w invikcie. Przez 8 min. nagrywają ruchy macicy, a później oglądają w zwolnionym tempie i liczą skurcze. Mi wyszła wysoka kurczliwość. Podobno z wiekiem się zwiększa. Miałam podawany atosiban, relanium i nospę przy transferach. Ale nie na wiele to się zdało, bo wszystkie transfery nieudane. Przy naturalsie kurczliwość nie była przeszkodą i dzisiaj 21 tc. Więc nie wiem na ile to faktycznie jest pomocne. U mnie nie było.

Do góry