reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze powiem Ci jedną optymistyczną rzecz. Jeśli jesteś po świerżym transferze, to ból jajników może świadczyć o ciąży, gdyż wymęczone po stymulacji i punkcji jajniki reagują na rosnący hormon hcg, dlatego niektóre dziewczyny dopada właśnie wtedy hiperstymulacja jajników.
:) Dziś potrzeba mi takich optymistycznych newsów:)

reklama
Spoko tak wlasnie wywnioskowałam po kilku twoich postach 8-) dlatego sie nie załamuj ze ktos pisze ze ze swierzaka miał juz pozytywny sikaniec po 7 dniach bo na 100% miał podana blastke :) nie spinaj sie bez sensu bo u ciebie jeszcze za wcześnie na sikance
Ok, serio, obiecuję już odpuścić. Co ma byc to będzie. Nie będę niepotrzebnie stresować siebie i kropka;)

Dzień dobry wszystkim!

Dzisiaj [emoji110] [emoji110] [emoji110] za @Marzycielka7 - mam nadzieję, że na wizycie lekarz prowadzący powie jaki ma plan dla was do dalszej walki o marzenia!

Przypominam, że kalendarz jest ciągle do przejęcia. To naprawdę nie zajmuje dużo czasu - dzisiaj z rana niecałe 3 minuty łącznie z tym apelem. Ja powoli kończę 37 tydzień i różnie już może być, także tego... Odwagi dziewczyny, to wcale nie jest trudne ani czasochłonne!

Trzymajcie mocno [emoji6]ja trzymam za kazda która walczy i kazda która czeka aż maluszek się pojawi na swiecie [emoji110]

Cześć, przekierowano mnie z forum ogólnego. Może Wy pomożecie swoim doświadczeniem? Jestem obecnie 17dpt po crio transferze na cyklu sztucznym, ciąża jest, lekarz kazał od 14 dnia zmniejszyć dawkę estrofemu do 1 tabl dziennie, przez tydzień a potem odstawić. Czytam teraz że powinno się brać do 8-10 tygodnia aby podtrzymać ciążę. Jestem skołowana i przestraszona ponieważ poprzednią ciążę poroniłam w 5 tygodniu. Bardzo proszę o radę osoby po cyklu sztucznym, czy któraś z Was miała podobnie i ciąża przebiegła pomyślnie?
Ja jestem 20dpt i mam cały czas brac wszystko tak jak wczesniej estrfem 3x1 i nic mi dr nie mówił ze bede go zmniejszać albo odstawiać dostałam zapas na miesiac zeby brac jak okaze sie ze jest ciąża i po miesiacu przyjechac po kolejne recepty.

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️
MARZEC to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2019-03-18 Marzycielka7 wizyta u lekarza prowadzącego
2019-03-19 Vinszka II weryfikacja (beta)!!!
2019-03-19 Ela86 usg III trymestru ❤️
2019-03-19 ilmenau podglądanie maluszka ❤️
2019-03-21 delfin79 badanie prenatalne ❤️
2019-03-21 Justyska13 wizyta kontrolna z wynikami
2019-03-22 Vinszka III weryfikacja (beta)!!!
2019-03-23 Dzoannna beta!!!
2019-03-27 Dgd połówkowe ❤️
2019-04-01 Kingul podglądanie maluszka ❤️
2019-04-10 ilmenau termin porodu
2019-04-10 Kingul II prenatalne ❤️
2019-04-15 Mieciu85 termin porodu
2019-04-16 lafantynka termin porodu
2019-04-23 dżoasia II prenatalne ❤️ ❤️
2019-05-28 Megi1985@ termin porodu
2019-05-28 Ela86 termin porodu
2019-05-31 annemarie termin porodu
2019-06-11 Never give up termin porodu
2019-07-14 sssurykatka termin porodu
2019-07-14 Biedroneczka83 termin porodu
2019-08-11 Dgd termin porodu
2019-08-15 Majaaa termin porodu
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-08-31 dżoasia termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać
@ilmenau kochana witaj jak zdrówko co słychać u mnie dzisiaj wizyta u ginia 24tc 5d synus i córcia coraz wiecej i mocniej daja o sobie znać , bardzo prosze o dopisanie mnie do kalendarza 3lipiec termin porodu :) pozdrawiam i dziekuje

reklama
Do góry