reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bedzie to szybciej niż myślisz ja nie mogę uwierzyć w to ile juz przeszliśmy i ciągle coś nowego i dopiero dzwonilam umawiać się na wizytę a jutro robię test... Boże daj zeby sie udalo ...
Moja historia zaczęła się 7 lat temu i sama nie wierzę jak szybko to zleciało. Tylko że ja należę do osób które działają. Czekanie mnie dobija.

Moja historia zaczęła się 7 lat temu i sama nie wierzę jak szybko to zleciało. Tylko że ja należę do osób które działają. Czekanie mnie dobija.
Wiem cos o tym i naprawdę rozumiem my 10 lat bez zabezpieczeń i od 4 sie leczymy pierwsze w Polsce teraz Niemcy bo tu mieszkamy do tej pory mysle ze to zły sen i kiedyś się skończy ....

A my niestety nadal w szpitalu. Małej wykryli jakąś torbielkę w główce....eh nigdy nie może być za pięknie
Jak sytuacja ?Co lekarze mówią?
Moja druga....szczerze, to mam wrażenie że z grubej rury mnie potraktowali także końska dawka wszystkiego na raz;) ale ja mam niskie Amh i to moja ostatnia stymulacją....a ta lametta...niby ma sprawić lepsze dojrzewanie pęcherzyków...ale u ulotce jest napisane że jest do zupełnie innych celów:( to się przeraziła...kurde, nie wiem co Z tym moim okresem...czy liczyć dziś ten pierwszy dzień czy nie:( buuuu a u ciebie dziś który?
Jagoda jakie masz AMH?

@annemarie @dżoasia co sądzicie o AH(assisting hatching) i Embrio Glue?
Jest sens?

Moja druga....szczerze, to mam wrażenie że z grubej rury mnie potraktowali także końska dawka wszystkiego na raz;) ale ja mam niskie Amh i to moja ostatnia stymulacją....a ta lametta...niby ma sprawić lepsze dojrzewanie pęcherzyków...ale u ulotce jest napisane że jest do zupełnie innych celów:( to się przeraziła...kurde, nie wiem co Z tym moim okresem...czy liczyć dziś ten pierwszy dzień czy nie:( buuuu a u ciebie dziś który?
Jesli musialas uzyc podpaski to bym potraktowała jako okres. A jak tylko wkladki to plamienie. U mnie dzis 1 dzien @.
Ja to znowu sie stresuje sie hiperstymulacja..

Jesli musialas uzyc podpaski to bym potraktowała jako okres. A jak tylko wkladki to plamienie. U mnie dzis 1 dzien @.
Ja to znowu sie stresuje sie hiperstymulacja..
No niby podpaska bo rano wstałam i poleciało sporo...ale ciągu dniaalo bo mało ale było....ehhh żebym w tym wieku się nad tym zastanawiala:( ale chyba uznam że to pierwszy dzień, skoro żywa krew....nie?

reklama
Gratulacje Paulinka. Dawno nie było Cię słychać.
U motylka wszystko dobrze, malutka rośnie i tak sobie dziewczyny dojrzewają.

Na prawdę cudownie, że już tak długo się trzymają... Oczywiście trzymamy dalej kciuki bo in dłużej tym lepiej... :) [emoji3590]
Bardzo dobrze ,ze są nadal w dwu pąku czym dłużej tym lepiej super wiadomość ;)

Do góry